Mașini de închiriat Hertz în Djedda

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Hertz în Djedda

Djedda, Arabia Saudită
31 mai — 7 iun
Returnare în același loc
Djedda, Arabia Saudită
Ma 31/5
Amiază
Ma 7/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Djedda în Hertz

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Hertz din Djedda, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
9 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

5,0

Confort

4,0

Evaluare Generală

2,0

Preluare/Returnare

2,0

Valoare

3,0

Informații despre mașini de închiriat cu Hertz în Djedda

Metodele de curățire în profunzime, precum dezinfectarea interioarelor și exterioarelor tuturor vehiculelor care se închiriază cu Hertz sunt doar câteva dintre măsurile puse în practică în timpul pandemiei COVID-19. Pentru a se asigura că personalul și clienții săi din Djedda se simt în siguranță, Hertz a mai adoptat și alte politici suplimentare:
• Fiecărui vehicul i se atașează sigla „Gold Standard Clean” de închiriat după curățire
• Instruire exhaustivă a personalului

Da, Hertz are 1 sucursală în Aeroportul Djedda King Abdulaziz Intl, a cărei adresă este King Abdulaziz Int Airport.

Da, îți poți anula rezervarea auto cu Hertz, din Djedda, fără costuri. Totuși, anularea făcută exact înainte de data programată pentru preluarea mașinii ar putea avea o taxă. Pentru întrebări privind politica precisă de anulare, sună agenția Hertz. Găsești o listă cu numerele lor de telefon în fila Sucursale, dacă faci clic aici.

Hertz deține 9 sucursale de închirieri auto în Djedda. Cea aflată la adresa Sari Street este cea mai populară în rândul utilizatorilor noștri. În ultimele 12 luni, 49% dintre utilizatorii noștri, care au închiriat o mașină de la Hertz în Djedda, au ales această sucursală.