Mașini de închiriat Hertz în Bristol

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Hertz în Bristol

Bristol, ENG, Marea Britanie
2 oct — 9 oct
Returnare în același loc
Bristol, ENG, Marea Britanie
Lu 2/10
Amiază
Lu 9/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Bristol în Hertz

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Hertz din Bristol, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Hertz

5 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

10,0

Preluare/Returnare

10,0

Valoare

10,0

Informații despre mașini de închiriat cu Hertz în Bristol

Are Hertz o sucursală în Aeroportul Bristol?

Da, Hertz are 1 sucursală în Aeroportul Bristol, a cărei adresă este Car Rental Bristol Airport.

Oferă Hertz anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Bristol?

Hertz oferă anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Bristol. Reține că ar putea exista totuși o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă vrei să afli mai multe despre politicile de anulare Hertz, fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon (sub fila Sucursale).

Câte sucursale de închirieri auto are Hertz în Bristol?

sunt 5 sucursalele de închiriere de mașini în Bristol ale Hertz. Cea aflată la adresa Car Rental Bristol Airport și în Bristol este cea mai populară în rândul utilizatorilor noștri. În ultimele 12 luni, 69% dintre utilizatorii noștri, care au închiriat o mașină de la Hertz în Bristol, au ales sucursala din Car Rental Bristol Airport.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Bristol?

Prețurile pentru mașini în Bristol sunt actualizate zilnic.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Bristol?

Începând cu septembrie 2023, ai la dispoziție 68 de operatori pentru mașini în Bristol.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Bristol?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Bristol. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Bristol?

Pentru a închiria o mașină în Bristol, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Mașini de închiriat în England, de la Hertz

Închiriază o mașină de la Hertz în alte orașe din England, precum Hertz în Londra, Hertz în Birmingham și Hertz în Leeds

Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Bristol

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.