Mașini de închiriat Global Rent A Car în Dresda

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Global Rent A Car în Dresda

Dresda, Germania
24 mai — 31 mai
Returnare în același loc
Dresda, Germania
Ma 24/5
Amiază
Ma 31/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Dresda în Global Rent A Car

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Global Rent A Car din Dresda, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
5 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Global Rent A Car în Dresda

Global Rent A Car vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Dresda se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Dresda. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Da, există 1 centru de închirieri auto Global Rent A Car în Aeroportul Dresda Dresden Arpt (Wilhelmine-Reichard-Ring 1).

Dresden Hauptbahnhof este cea mai populară sucursală a agenției Global Rent A Car dintre toate cele 5 locations pe care le are în Dresda. Conform datelor oferite de căutările utilizatorilor noștri în ultimele 12 luni, 44% dintre cei care au ales să își închirieze mașină cu Global Rent A Car, au făcut-o din această sucursală în Dresden Hauptbahnhof.


Mașini de la Global Rent A Car în alte orașe din Germania

Găsește toate ofertele de închirieri auto de la Global Rent A Car în alte orașe populare din Germania, precum Dortmund, Berlin și Köln