Mașini de închiriat GREEN MOTION în Varșovia

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu GREEN MOTION în Varșovia

Varșovia, Polonia
24 mai — 31 mai
Returnare în același loc
Varșovia, Polonia
Ma 24/5
Amiază
Ma 31/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat cu GREEN MOTION în Varșovia, Voievodatul Mazovia

Găsește-ți mașina perfectă de închiriat cu momondo

Mașini Mică

5 € - 18 €

Toate tipurile de mașini

5 € - 18 €

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină Mică de la GREEN MOTION în Varșovia, Voievodatul Mazovia este februarie, când prețul mediu este de 5 € pe zi. Acesta este un preț cu 58% mai ieftin decât media anuală de 12 €, percepută de GREEN MOTION pentru o mașină Mică în Varșovia. În vreme ce februarie este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, August este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în August, în funcție de ziua în care rezervi.


Sucursale Varșovia în GREEN MOTION

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto GREEN MOTION din Varșovia, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,2

Confort

7,2

Evaluare Generală

7,2

Preluare/Returnare

7,2

Valoare

7,2

Informații despre mașini de închiriat cu GREEN MOTION în Varșovia

GREEN MOTION vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Varșovia se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Varșovia. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Conform datelor de anul trecut, de la agenția GREEN MOTION te poți aștepta la prețuri medii de 12 € pe zi pentru închirierea unei mașini în Varșovia, în luna iunie. Totuși, nu ar fi neobișnuit să găsești prețuri începând de la 9 € pe zi, oferite de GREEN MOTION în această perioadă a anului, în orașul Varșovia. 86 € este costul mediu obișnuit pentru închirerea timp de o săptămână a unei mașini de la GREEN MOTION în Varșovia, în luna iunie.

GREEN MOTION are 1 sucursală în Aeroportul Varsovia F.Chopin. Vei găsi agenția GREEN MOTION la adresa Ul. Zwirki i Wigury.

Dacă ai nevoie să închiriezi o mașină în Varșovia, în luna iunie, îți recomandăm să alegi un vehicul tip Mini, oferit de GREEN MOTION . Atunci când închirieri mașini tip Mini în iunie, te poți aștepta la un preț mediu de 12 € pe zi și la unul minim de 11 €. Să ai în vedere faptul că există și alte tipuri de mașini de închiriat de la GREEN MOTION , dar Mini este cea mai popoulară în rândul utilizatorilor noștri, în această perioadă a anului.

GREEN MOTION are 4 sucursale în Varșovia. Ul. Zwirki i Wigury este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 98% dintre cei care au rezervat o mașină în Varșovia de la GREEN MOTION , pe momondo, au mers la: Ul. Zwirki i Wigury.