Mașini de închiriat Flex Rent a Car în Varșovia

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Flex Rent a Car în Varșovia

Varșovia, Polonia
27 mai — 3 iun
Returnare în același loc
Varșovia, Polonia
Vi 27/5
Amiază
Vi 3/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Varșovia în Flex Rent a Car

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Flex Rent a Car din Varșovia, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Flex Rent a Car în Varșovia

Flex Rent a Car vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Varșovia se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Varșovia. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Da, Flex Rent a Car are 1 sucursală în Aeroportul Varsovia F.Chopin, a cărei adresă este Warszawa International Airport.

Flex Rent a Car are 4 sucursale de închirieri auto în Varșovia. Conform datelor noastre, cea aflată la Warszawa Modlin Airport este cea mai populară. În ultimele 12 luni, 52% dintre utilizatorii care au căutat să închirieze o mașină de la Flex Rent a Car în Varșovia au ales să o închirieze pe cea aflată la Warszawa Modlin Airport.


Mașini de închiriat de la alte agenții din Varșovia

Nu găsești ceea ce căuți la cei de la Flex Rent a Car? Compară oferte de închirieri auto de la alte companii din Varșovia