Mașini de închiriat Europcar în Sankt Petersburg

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Europcar în Sankt Petersburg

Sankt Petersburg, SPE, Rusia
31 mai — 7 iun
Returnare în același loc
Sankt Petersburg, SPE, Rusia
Ma 31/5
Amiază
Ma 7/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Sankt Petersburg în Europcar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Europcar din Sankt Petersburg, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Europcar în Sankt Petersburg

Europcar și-au intensificat metodele de curățire în sucursalele din Sankt Petersburg pentru a preveni răspândirea COVID-19 în rândul clienților și a personalului. Aceste eforturi includ dezinfectarea interioarelor vehiculelor (volan și bord), exterioarelor (mânere și chei) și a altor suprafețe atinse frecvent. De asemenea, Europcar are următoarele politici suplimentare de sănătate și siguranță:
• Politică de „Contact zero”, care garantează că, după dezinfectare, fiecare cheie a vehiculelor este pusă într-un plic închis

Momentan, Europcar are 1 sucursală în Aeroportul Sankt Petersburg Pulkovo:
Pulkovskoe Highway, 41.

Da, în Sankt Petersburg, Europcar oferă anulare gratuită la mașinile de închiriat. Totuși, îți recomandăm întotdeauna să apelezi Europcar dacă vrei să faci o anulare în ultimul moment, întrucât acestea împlică uneori taxe. Poți găsi o listă cu numerele de telefon ale agenției Europcar aici, sub fila Sucursale.

Europcar are 4 sucursale în Sankt Petersburg. Zanevsky Prospect 73 Meet And Greet este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 52% dintre cei care au rezervat o mașină în Sankt Petersburg de la Europcar, pe momondo, au mers la: Zanevsky Prospect 73 Meet And Greet.