Mașini de închiriat Europcar în Minsk

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Europcar în Minsk

Minsk, Bielorusia
11 dec — 18 dec
Minsk, Bielorusia
Lu 11/12
Amiază
Lu 18/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Minsk în Europcar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Europcar din Minsk, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Europcar

9 sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Europcar în Minsk

Oferă Europcar anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Minsk?

Europcar oferă anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Minsk. Reține că ar putea exista totuși o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă vrei să afli mai multe despre politicile de anulare Europcar, fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon (sub fila Sucursale).

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Minsk?

Prețurile pentru mașini în Minsk au fost actualizate ieri.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Minsk?

Începând cu decembrie 2023, ai la dispoziție 40 de operatori pentru mașini în Minsk.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Minsk?

În diferite țări, inclusiv în Minsk, vârsta minimă pentru șoferi variază. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Minsk?

Toți șoferii trebuie să aibă un permis de conducere complet valabil atunci când închiriază o mașină în Minsk. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Minsk

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.