Mașini de închiriat Europcar în Minsk

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Europcar în Minsk

Minsk, Bielorusia
26 mai — 2 iun
Returnare în același loc
Minsk, Bielorusia
Jo 26/5
Amiază
Jo 2/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Minsk în Europcar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Europcar din Minsk, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
9 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Europcar în Minsk

Metodele de curățire în profunzime, precum dezinfectarea interioarelor și exterioarelor tuturor vehiculelor care se închiriază cu Europcar sunt doar câteva dintre măsurile puse în practică în timpul pandemiei COVID-19. Pentru a se asigura că personalul și clienții săi din Minsk se simt în siguranță, Europcar a mai adoptat și alte politici suplimentare:
• Politică de „Contact zero”, care garantează că, după dezinfectare, fiecare cheie a vehiculelor este pusă într-un plic închis

Europcar oferă anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Minsk. Reține că ar putea exista totuși o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă vrei să afli mai multe despre politicile de anulare Europcar, fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon (sub fila Sucursale).

Minsk International Airport este cea mai populară sucursală a agenției Europcar dintre toate cele 9 locations pe care le are în Minsk. Conform datelor oferite de căutările utilizatorilor noștri în ultimele 12 luni, 73% dintre cei care au ales să își închirieze mașină cu Europcar, au făcut-o din această sucursală în Minsk International Airport.