Mașini de închiriat Europcar în Kuala Lumpur

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Europcar în Kuala Lumpur

Kuala Lumpur, Malaezia
19 mai — 26 mai
Returnare în același loc
Kuala Lumpur, Malaezia
Jo 19/5
Amiază
Jo 26/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Kuala Lumpur în Europcar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Europcar din Kuala Lumpur, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

2,0

Confort

2,0

Evaluare Generală

2,0

Preluare/Returnare

2,0

Valoare

2,0

Informații despre mașini de închiriat cu Europcar în Kuala Lumpur

Europcar și-au intensificat metodele de curățire în sucursalele din Kuala Lumpur pentru a preveni răspândirea COVID-19 în rândul clienților și a personalului. Aceste eforturi includ dezinfectarea interioarelor vehiculelor (volan și bord), exterioarelor (mânere și chei) și a altor suprafețe atinse frecvent. De asemenea, Europcar are următoarele politici suplimentare de sănătate și siguranță:
• Politică de „Contact zero”, care garantează că, după dezinfectare, fiecare cheie a vehiculelor este pusă într-un plic închis

Da. Europcar are 3 sucursale în Aeroportul Kuala Lumpur Intl, care se află la L1-a08, Level 1, B07, Arrival Hall, Main Terminal și Ground Floor Block D, Car Rental.

Europcar oferă anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Kuala Lumpur. Reține că ar putea exista totuși o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă vrei să afli mai multe despre politicile de anulare Europcar, fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon (sub fila Sucursale).

Europcar are în Kuala Lumpur 4 sucursale de închirieri auto. Conform utilizatorilor noștri, cea mai populară dintre acestea este cea aflată la adresa L1-a08, Level 1. 37% dintre cei care au închiriat o mașină de la Europcar în Kuala Lumpur în ultimul an, au închiriat-o de la această sucursală.