Mașini de închiriat Europcar în Kampala

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Europcar în Kampala

Kampala, Uganda
1 iun — 8 iun
Returnare în același loc
Kampala, Uganda
Mi 1/6
Amiază
Mi 8/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Kampala în Europcar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Europcar din Kampala, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
2 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Europcar în Kampala

Toate sucursalele de închirieri auto Europcar din Kampala iau măsuri în plus pentru a garanta siguranța clienților în timpul pandemiei de COVID-19. Măsurile de sănătate și siguranță suplimentare includ metodele de curățire în profunzime ale mașinilor și a zonelor de închiriere propriu-zise, precum și următoarele politici:
• Politică de „Contact zero”, care garantează că, după dezinfectare, fiecare cheie a vehiculelor este pusă într-un plic închis

Da, îți poți anula rezervarea auto cu Europcar, din Kampala, fără costuri. Totuși, anularea făcută exact înainte de data programată pentru preluarea mașinii ar putea avea o taxă. Pentru întrebări privind politica precisă de anulare, sună agenția Europcar. Găsești o listă cu numerele lor de telefon în fila Sucursale, dacă faci clic aici.

Europcar are în Kampala 4 sucursale de închirieri auto. Conform utilizatorilor noștri, cea mai populară dintre acestea este cea aflată la adresa Entebbe International Airport. 53% dintre cei care au închiriat o mașină de la Europcar în Kampala în ultimul an, au închiriat-o de la această sucursală.