Mașini de închiriat Europcar în Isfahan

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Europcar în Isfahan

Isfahan, Iran
24 mai — 31 mai
Returnare în același loc
Isfahan, Iran
Ma 24/5
Amiază
Ma 31/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Isfahan în Europcar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Europcar din Isfahan, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Europcar în Isfahan

Sucursalele agenției de închirieri auto Europcar din Isfahan aplică proceduri de curățire în profunzime pentru a garanta siguranța ta și a personalului său în timpul pandemiei de COVID-19. Măsuri precum dezinfectarea zonelor atinse frecvent sau următoarea listă de precauții suplimentare, sunt doar câteva moduri prin care Europcar își manifestă angajamentul de a încetini răspândirea infecției în Isfahan:
• Politică de „Contact zero”, care garantează că, după dezinfectare, fiecare cheie a vehiculelor este pusă într-un plic închis

Da, Europcar are 1 sucursală în Aeroportul Isfahan Intl, a cărei adresă este Domestic Terminal.

Da, Europcar oferă anulare gratuită pentru mașinile de închiriat din Isfahan. Totuși, ar putea exista o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă ai întrebări legate de taxele și politicile de anulare, îți recomandăm să suni agenția Europcar, la una din sucursalele lor din Isfahan. Fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon din fila Sucursale.