Mașini de închiriat Enterprise Rent-A-Car în Southampton

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Enterprise Rent-A-Car în Southampton

Southampton, ENG, Marea Britanie
3 dec — 10 dec
Southampton, ENG, Marea Britanie
Du 3/12
Amiază
Du 10/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Southampton în Enterprise Rent-A-Car

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Enterprise Rent-A-Car din Southampton, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Enterprise Rent-A-Car

4 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

10,0

Preluare/Returnare

10,0

Valoare

10,0

Informații despre mașini de închiriat cu Enterprise Rent-A-Car în Southampton

Are Enterprise Rent-A-Car o sucursală în Aeroportul Southampton Eastleigh?

Da. Enterprise Rent-A-Car are 1 sucursală în Aeroportul Southampton Eastleigh, care se află la Southampton Intl Airport.

Oferă Enterprise Rent-A-Car anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Southampton?

Enterprise Rent-A-Car oferă într-adevăr anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Southampton (deși ar putea percepe o taxă pentru anulările de ultim moment). Poți apela Enterprise Rent-A-Car dacă vrei să afli mai multe despre politicile lor. Pentru o listă a numerelor lor de telefon, fă clic aici, apoi selectează fila Sucursale.

Câte sucursale de închirieri auto are Enterprise Rent-A-Car în Southampton?

sunt 4 sucursalele de închiriere de mașini în Southampton ale Enterprise Rent-A-Car. Cea aflată la adresa Southampton Intl Airport și în Southampton este cea mai populară în rândul utilizatorilor noștri. În ultimele 12 luni, 50% dintre utilizatorii noștri, care au închiriat o mașină de la Enterprise Rent-A-Car în Southampton, au ales sucursala din Southampton Intl Airport.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Southampton?

Prices for mașini in Southampton are refreshed on a daily basis.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Southampton?

Începând cu noiembrie 2023, ai la dispoziție 41 de operatori pentru mașini în Southampton.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Southampton?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Southampton. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Southampton?

Pentru a închiria o mașină în Southampton, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Southampton

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.