Mașini de închiriat Enterprise în San José del Cabo

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Enterprise în San José del Cabo

San José del Cabo, BS, Mexic
2 iun — 9 iun
Returnare în același loc
San José del Cabo, BS, Mexic
Jo 2/6
Amiază
Jo 9/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale San José del Cabo în Enterprise

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Enterprise din San José del Cabo, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

5,4

Confort

5,9

Evaluare Generală

5,4

Preluare/Returnare

5,4

Valoare

5,4

Informații despre mașini de închiriat cu Enterprise în San José del Cabo

Toate sucursalele de închirieri auto Enterprise din San José del Cabo iau măsuri în plus pentru a garanta siguranța clienților în timpul pandemiei de COVID-19. Măsurile de sănătate și siguranță suplimentare includ metodele de curățire în profunzime ale mașinilor și a zonelor de închiriere propriu-zise, precum și următoarele politici:
• Închirieri fără contact, pentru a asigura distanțarea socială
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Curățire profundă în autobuzele de transfer
• Promisiunea de curățare completă
• Instruire exhaustivă a personalului

Da, există 1 centru de închirieri auto Enterprise în Aeroportul San José del Cabo Los Cabos (Ctra Transpeninsularramal 43.5).

Da, îți poți anula rezervarea auto cu Enterprise, din San José del Cabo, fără costuri. Totuși, anularea făcută exact înainte de data programată pentru preluarea mașinii ar putea avea o taxă. Pentru întrebări privind politica precisă de anulare, sună agenția Enterprise. Găsești o listă cu numerele lor de telefon în fila Sucursale, dacă faci clic aici.

Enterprise are 4 sucursale de închirieri auto în San José del Cabo. Conform datelor noastre, cea aflată la Ctra Transpeninsularramal 43.5 este cea mai populară. În ultimele 12 luni, 85% dintre utilizatorii care au căutat să închirieze o mașină de la Enterprise în San José del Cabo au ales să o închirieze pe cea aflată la Ctra Transpeninsularramal 43.5.