Mașini de închiriat Enterprise Rent-A-Car în Albuquerque

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Enterprise Rent-A-Car în Albuquerque

Albuquerque, NM, Statele Unite
10 dec — 17 dec
Albuquerque, NM, Statele Unite
Du 10/12
Amiază
Du 17/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Albuquerque în Enterprise Rent-A-Car

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Enterprise Rent-A-Car din Albuquerque, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Enterprise Rent-A-Car

8 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,6

Confort

8,6

Evaluare Generală

8,5

Preluare/Returnare

8,6

Valoare

8,2

Informații despre mașini de închiriat cu Enterprise Rent-A-Car în Albuquerque

Are Enterprise Rent-A-Car o sucursală în Aeroportul Albuquerque?

Există 1 sucursală în Aeroportul Albuquerque. Adresa biroului de închirieri auto Enterprise Rent-A-Car este 3400 University Blvd Se.

Oferă Enterprise Rent-A-Car anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Albuquerque?

Enterprise Rent-A-Car oferă anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Albuquerque. Reține că ar putea exista totuși o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă vrei să afli mai multe despre politicile de anulare Enterprise Rent-A-Car, fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon (sub fila Sucursale).

Câte sucursale de închirieri auto are Enterprise Rent-A-Car în Albuquerque?

Enterprise Rent-A-Car operează momentan în 8 sucursale din Albuquerque. Cea mai populară sucursală din Albuquerque pe care Enterprise Rent-A-Car o are se află la adresa: 3400 University Blvd Se. În ultimele 12 luni, 32% dintre utilizatorii care au căutat oferte auto cu Enterprise Rent-A-Car în Albuquerque, și-au închiriat mașina din sucursala 3400 University Blvd Se.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Albuquerque?

Prețurile pentru mașini în Albuquerque au fost actualizate ieri.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Albuquerque?

Începând cu decembrie 2023, ai la dispoziție 44 de operatori pentru mașini în Albuquerque.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Albuquerque?

În diferite țări, inclusiv în Albuquerque, vârsta minimă pentru șoferi variază. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Albuquerque?

Toți șoferii trebuie să aibă un permis de conducere complet valabil atunci când închiriază o mașină în Albuquerque. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Albuquerque

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.