Mașini de închiriat Enterprise în Albuquerque

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Enterprise în Albuquerque

Albuquerque, NM, Statele Unite
24 mai — 31 mai
Returnare în același loc
Albuquerque, NM, Statele Unite
Ma 24/5
Amiază
Ma 31/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Albuquerque în Enterprise

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Enterprise din Albuquerque, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
8 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,3

Confort

8,3

Evaluare Generală

8,0

Preluare/Returnare

7,9

Valoare

7,9

Informații despre mașini de închiriat cu Enterprise în Albuquerque

Metodele de curățire în profunzime, precum dezinfectarea interioarelor și exterioarelor tuturor vehiculelor care se închiriază cu Enterprise sunt doar câteva dintre măsurile puse în practică în timpul pandemiei COVID-19. Pentru a se asigura că personalul și clienții săi din Albuquerque se simt în siguranță, Enterprise a mai adoptat și alte politici suplimentare:
• Închirieri fără contact, pentru a asigura distanțarea socială
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Curățire profundă în autobuzele de transfer
• Promisiunea de curățare completă
• Instruire exhaustivă a personalului

Există 1 sucursală în Aeroportul Albuquerque. Adresa biroului de închirieri auto Enterprise este 3400 University Blvd Se.

Enterprise oferă anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Albuquerque. Reține că ar putea exista totuși o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă vrei să afli mai multe despre politicile de anulare Enterprise, fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon (sub fila Sucursale).

Enterprise operează momentan în 8 sucursale în Albuquerque. Cea mai populară dintre acestea se află la adresa: 3500 Coors Blvd Nw. În ultimele 12 luni, 28% dintre utilizatorii care au căutat oferte auto cu Enterprise în Albuquerque, și-au închiriat mașina din această sucursală.