Mașini de închiriat Budget în Taipei

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Budget în Taipei

Taipei, Taiwan
20 mai — 27 mai
Returnare în același loc
Taipei, Taiwan
Vi 20/5
Amiază
Vi 27/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Taipei în Budget

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Budget din Taipei, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
6 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Budget în Taipei

Fiecare sucursală Budget din Taipei aplică proceduri de curățire în profunzime în timpul pandemiei de COVID-19 pentru a garanta siguranța clienților și personalului. Aceste precauții suplimentare includ dezinfectarea zonelor atinse frecvent, precum interiorul și exteriorul mașinilor de închirieri, și a spațiilor de preluare și predare a vehiculelor. Budget a introdus și alte precauții în plus, printre care:
• Mănuși de unică folosință și dezinfectant de mâini
• Contracte de rezervare fără hârtii (disponibile în maajoritatea birourilor)
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Instruire exhaustivă a personalului

Budget are 1 sucursală în Aeroportul Taipei Taiwan Taoyuan. Vei găsi agenția Budget la adresa North Side Terminal 2 Arrivals.

Da, îți poți anula rezervarea auto cu Budget, din Taipei, fără costuri. Totuși, anularea făcută exact înainte de data programată pentru preluarea mașinii ar putea avea o taxă. Pentru întrebări privind politica precisă de anulare, sună agenția Budget. Găsești o listă cu numerele lor de telefon în fila Sucursale, dacă faci clic aici.

Budget are în Taipei 6 sucursale de închirieri auto. Conform utilizatorilor noștri, cea mai populară dintre acestea este cea aflată la adresa No.208 Banxin Rd. 87% dintre cei care au închiriat o mașină de la Budget în Taipei în ultimul an, au închiriat-o de la această sucursală.