Mașini de închiriat Budget în San Diego

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Budget în San Diego

San Diego, CA, Statele Unite
31 mai — 7 iun
Returnare în același loc
San Diego, CA, Statele Unite
Ma 31/5
Amiază
Ma 7/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale San Diego în Budget

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Budget din San Diego, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
11 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,9

Confort

7,0

Evaluare Generală

6,3

Preluare/Returnare

6,5

Valoare

6,1

Informații despre mașini de închiriat cu Budget în San Diego

Metodele de curățire în profunzime, precum dezinfectarea interioarelor și exterioarelor tuturor vehiculelor care se închiriază cu Budget sunt doar câteva dintre măsurile puse în practică în timpul pandemiei COVID-19. Pentru a se asigura că personalul și clienții săi din San Diego se simt în siguranță, Budget a mai adoptat și alte politici suplimentare:
• Mănuși de unică folosință și dezinfectant de mâini
• Contracte de rezervare fără hârtii (disponibile în maajoritatea birourilor)
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Instruire exhaustivă a personalului

Momentan, Budget are 1 sucursală în Aeroportul San Diego:
3355 Admiral Boland Way.

Da, îți poți anula rezervarea auto cu Budget, din San Diego, fără costuri. Totuși, anularea făcută exact înainte de data programată pentru preluarea mașinii ar putea avea o taxă. Pentru întrebări privind politica precisă de anulare, sună agenția Budget. Găsești o listă cu numerele lor de telefon în fila Sucursale, dacă faci clic aici.

Cu un cost mediu de 43 €/zi, închirierea unei mașini de tip Economy, de la Budget, în San Diego (în luna iunie) este cea mai populară opțiune a utilizatorilor momondo. Ai mai putea găsi oferte la mașini de închiriat de la Budget, în San Diego, începând de la 31 €/zi - care a fost cel mai mic preț găsit în luna iunie a anului trecut.

Economy este cel mai ieftin tip de mașină de închiriat disponibil la Budget, în San Diego. Închirierea costă, în medie, 43 €/zi (cu 22% mai ieftin decât cea mai scumpă mașină a agenției). În ultimele 12 luni, 50% dintre utilizatorii noștri au ales Economy pentru a economisi bani la închirierea mașinii în San Diego.

Budget deține 11 sucursale de închirieri auto în San Diego. Cea aflată la adresa 3355 Admiral Boland Way este cea mai populară în rândul utilizatorilor noștri. În ultimele 12 luni, 50% dintre utilizatorii noștri, care au închiriat o mașină de la Budget în San Diego, au ales această sucursală.


Mașini de închiriat în California, de la Budget

Închiriază o mașină de la Budget în alte orașe din California, precum Los Angeles și San Francisco

Mașini de la Budget în alte orașe din Statele Unite