Mașini de închiriat Avis în Cozumel

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Avis în Cozumel

Cozumel, QR, Mexic
17 dec — 24 dec
Cozumel, QR, Mexic
Du 17/12
Amiază
Du 24/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Cozumel în Avis

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Avis din Cozumel, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Avis

3 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,7

Confort

8,5

Evaluare Generală

8,5

Preluare/Returnare

8,7

Valoare

8,7

Informații despre mașini de închiriat cu Avis în Cozumel

Are Avis o sucursală în Aeroportul Cozumel?

Da, Avis are 1 sucursală în Aeroportul Cozumel, a cărei adresă este Aeropuerto Int De Cozumel.

Oferă Avis anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Cozumel?

Da, în Cozumel, Avis oferă anulare gratuită la mașinile de închiriat. Totuși, îți recomandăm întotdeauna să apelezi Avis dacă vrei să faci o anulare în ultimul moment, întrucât acestea împlică uneori taxe. Poți găsi o listă cu numerele de telefon ale agenției Avis aici, sub fila Sucursale.

Câte sucursale de închirieri auto are Avis în Cozumel?

Avis operează momentan în 3 sucursale din Cozumel. Cea mai populară sucursală din Cozumel pe care Avis o are se află la adresa: Aeropuerto Int De Cozumel. În ultimele 12 luni, 59% dintre utilizatorii care au căutat oferte auto cu Avis în Cozumel, și-au închiriat mașina din sucursala Aeropuerto Int De Cozumel.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Cozumel?

Prices for mașini in Cozumel are refreshed on a daily basis.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Cozumel?

Începând cu decembrie 2023, ai la dispoziție 42 de operatori pentru mașini în Cozumel.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Cozumel?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Cozumel. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Cozumel?

Toți șoferii trebuie să aibă un permis de conducere complet valabil atunci când închiriază o mașină în Cozumel. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Cozumel

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.