Mașini de închiriat ADDCAR RENTAL în Tallinn

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu ADDCAR RENTAL în Tallinn

Tallinn, Estonia
2 iun — 9 iun
Returnare în același loc
Tallinn, Estonia
Jo 2/6
Amiază
Jo 9/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Tallinn în ADDCAR RENTAL

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto ADDCAR RENTAL din Tallinn, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
8 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu ADDCAR RENTAL în Tallinn

ADDCAR RENTAL vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Tallinn se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Tallinn. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Există 1 sucursală în Aeroportul Tallinn Ulemiste. Adresa biroului de închirieri auto ADDCAR RENTAL este TALLINN AIRPORT ESTAIR travel office in front of the check in counters.

TALLINN AIRPORT ESTAIR travel office in front of the check in counters este cea mai populară sucursală a agenției ADDCAR RENTAL dintre toate cele 8 locations pe care le are în Tallinn. Conform datelor oferite de căutările utilizatorilor noștri în ultimele 12 luni, 86% dintre cei care au ales să își închirieze mașină cu ADDCAR RENTAL , au făcut-o din această sucursală în TALLINN AIRPORT ESTAIR travel office in front of the check in counters.