Hoteluri în Jamaica

Găsește cele mai bune oferte la 5.462 de hoteluri din Jamaica

Check-in
Check-out
Compară cu momondo |

Cele mai ieftine orașe unde să rezervi un hotel în Jamaica

Cauți un oraș din Jamaica în care să călătorești? Vezi care este prețul mediu al unei rezervări de hotel în cele mai populare orașe din această țară
Preț
93 lei - 139 lei
CEL MAI IEFTIN ORAȘ DIN JAMAICA Negril Cu 21% mai ieftin Hotelurile în Negril sunt cele mai ieftine în Jamaica: doar 92 € pe noapte, în medie.
CEL MAI SCUMP ORAȘ DIN JAMAICA Montego Bay Cu 18% mai scump Montego Bay are cele mai ridicate prețuri la hoteluri din Jamaica, cu camere la 138 €, în medie, pe noapte.
CEL MAI POPULAR ORAȘ DIN JAMAICA Montego Bay 64% mai vizitat Utilizatorii momondo caută hoteluri în Montego Bay mai des decât în orice alt oraș din Jamaica

Orașe populare în Jamaica

Rezervă una dintre cele mai bune oferte pe care Jamaica le oferă în aceste destinații populare

Sfaturi de călătorie pentru Jamaica

Lasă-ne să te ajută cu cele mai bune sfaturi despre Jamaica

Care este cea mai ieftină perioadă pentru a te caza în Jamaica?

Dacă plănuiești să călătorești în Jamaica, cel mai bine ar fi să îți programezi călătoria în jurul lunii septembrie, când prețurile sunt vizibil mai mici decât în februarie - doar 214 € pe noapte.

Unde se cazează majoritatea oamenilor care călătoresc în Jamaica?

Deși în această țară există numeroase locuri interesante de văzut, cel mai popular oraș de vizitat în Jamaica este Montego Bay.

În care dintre orașele din Jamaica se găsesc cele mai scumpe camere de hotel?

Cu 138 € pe noapte, Montego Bay este cel mai scump oraș din Jamaica pentru a rezerva o cameră de hotel. Prețul mediu în 138 € este cu 18% mai scump decât prețul mediu/noapte în țară.

Care este orașul din Jamaica cu cele mai ieftine camere de hotel?

În Montego Bay, utilizatorii noștri au găsit cele mai mici prețuri pe noapte la cazări: doar 16 € în medie. Montego Bay oferă camere de hotel la prețuri cu aproximativ 93% mai mici decât media celorlalte orașe din Jamaica.


Cele mai populare destinații turistice din Jamaica

Descoperă orașele din Jamaica pe care utilizatorii noștri le adoră