Hoteluri în Barbados

Găsește cele mai bune oferte la 3.448 de hoteluri din Barbados

Check-in
Check-out
Compară cu momondo |

Cele mai ieftine orașe unde să rezervi un hotel în Barbados

Cauți un oraș din Barbados în care să călătorești? Vezi care este prețul mediu al unei rezervări de hotel în cele mai populare orașe din această țară
Preț
122 lei - 132 lei
CEL MAI IEFTIN ORAȘ DIN BARBADOS Bridgetown Cu 4% mai ieftin Hotelurile în Bridgetown sunt cele mai ieftine în Barbados: doar 121 € pe noapte, în medie.
CEL MAI SCUMP ORAȘ DIN BARBADOS Holetown Cu 4% mai scump Holetown are cele mai ridicate prețuri la hoteluri din Barbados, cu camere la 132 €, în medie, pe noapte.
CEL MAI POPULAR ORAȘ DIN BARBADOS Bridgetown 50% mai vizitat Utilizatorii momondo caută hoteluri în Bridgetown mai des decât în orice alt oraș din Barbados

Orașe populare în Barbados

Rezervă una dintre cele mai bune oferte pe care Barbados le oferă în aceste destinații populare

Sfaturi de călătorie pentru Barbados

Lasă-ne să te ajută cu cele mai bune sfaturi despre Barbados

Care este cea mai ieftină perioadă pentru a te caza în Barbados?

Pentru doar 180 € pe noapte, în medie, octombrie este cea mai ieftină lună pentru a te caza la un hotel în Barbados. Cea mai scumpă lună pentru a sta la un hotel în Barbados este martie.

Unde se cazează majoritatea oamenilor care călătoresc în Barbados?

Datele noastre arată că, dintre toate destinațiile turistice din Barbados, călătorii tind să viziteze Bridgetown mai des decât orice alt oraș.

În care dintre orașele din Barbados se găsesc cele mai scumpe camere de hotel?

Datele noastre arată că o cameră de hotel în Holetown este, în medie, cu 4% mai scumpă decât camerele în alte orașe din Barbados, care au un tarif aproximativ pe noapte de 132 €.

Care este orașul din Barbados cu cele mai ieftine camere de hotel?

Dacă vei călători cu buget redus în Barbados, plănuiește să te cazezi în Bridgetown, orașul cu cel mai mic preț din țară la camerele de hotel (în medie). Costă cu aproximativ 77% mai puțin decât media țării, iar prețul camerelor de hotel din Bridgetown costă în jur de 42 € pe noapte.


Cele mai populare destinații turistice din Barbados

Descoperă orașele din Barbados pe care utilizatorii noștri le adoră