Rezervă zboruri cu Vueling

Dus-întors
1 adult
Economic
De unde?
În?
Ma 17/5
Ma 24/5

Câteva informații despre Vueling

Găsește informații despre durata zborului, prețuri și rute populare cu Vueling

Cea mai ieftină rută

3 €

Cea mai populară rută

IBZ - MAD

Cel mai Scurt Zbor

0h 54m

Cel mai lung zbor

2h 40m
Cea mai ieftină rută Vueling este cea din Palma de Mallorca Son Sant Joan în Barcelona-El Prat, la 3 €
Zborul din Ibiza în Madrid-Barajas este, momentan, cea mai populară rută Vueling
Cea mai rapidă rută de zbor Vueling este de 0h 54m, din Valencia (VLC) în Palma de Mallorca (PMI)
Cea mai lungă rută a unui zbor Vueling este de 2h 40m din Londra (LGW) în Málaga (AGP)

Evaluări Vueling

6,4
OkBazat pe de evaluări oferite de 3.475 oaspeți verificați
7,3Echipaj
6,8Evaluare Generală
6,7Îmbarcare
6,4Confort
5,4Divertisment
5,8Mâncare

Sortează după:
Date

Informații despre zborurile cu Vueling

Nu, Vueling nu are zboruri programate cu plecare din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă, dar are din Budapesta Liszt Ferenc. Există, totuși, alte companii aeriene pe care le poți alege dacă vrei să rezervi un zbor din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă. Ryanair, de exemplu, este o companie care operează zboruri din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă în mod regulat.

Principalele aeroporturi în care operează Vueling sunt Barcelona-El Prat, Paris-Orly și Palma de Mallorca Son Sant Joan. Ar trebui să poți găsi zboruri Vueling cu plecare sau sosire în aceste aeroporturi pe tot parcursul anului.

Poți urmări orice zbor Vueling cu ajutorul aplicației momondo, Starea zborurilor. Tastează numărul zborului sau pe cel al aeroportului, alege data și ora (dacă este cazul) și fă clic pe butonul Starea zborurilor. Noi îți vom afișa în timp real informații despre zborul Vueling care te interesează, inclusiv ora de plecare, de sosire și numărul porții. De asemenea, poți apela Vueling la +34 931 518 158 sau le poți vizita website-ul la vueling.com.

Cel mai ieftin zbor național dus-întors pe care l-am găsit cu Vueling a fost cel cu plecare din Valencia - Palma de Mallorca Son Sant Joan. Această rută are un preț de 12 € pe bilet și 0 escale. Pentru doar 3 € pe bilet și 0 escale, cel mai ieftin bilet doar-dus cu Vueling este zborul din Palma de Mallorca Son Sant Joan - Barcelona-El Prat.

Zborul din Geneva Geneve-Cointrin - Ibiza, la 34 € pe bilet, este cel mai ieftin zbor internațional dus-întors operat de Vueling. Această rută are 0 escale. Cel mai ieftin zbor internațional doar dus cu Vueling pleacă din Barcelona-El Prat - Londra Gatwick (0 escale) și costă 13 €.

În momentul în care îți faci bagajele, nu uita că Vueling are reguli stricte legate de dimensiuni. Bagajele de mână trebuie să se încadreze în 55x40x20 cm, cele la cală, în 158 cm, iar obiectul personal trebuie să aibă maxim 35x20x20 cm.


Starea zborurilor Vueling

Pentru a verifica starea unui zbor Vueling, caută-l în funcție de rută sau număr
Jo 5/12