Rezervă zboruri cu VietJet Air

Dus-întors
1 adult
Economic
De unde?
În?
Jo 19/5
Jo 26/5

Câteva informații despre VietJet Air

Găsește informații despre durata zborului, prețuri și rute populare cu VietJet Air

Cea mai ieftină rută

15 €

Cea mai populară rută

CXR - SGN

Cel mai Scurt Zbor

0h 45m

Cel mai lung zbor

6h 55m
Cea mai ieftină rută VietJet Air este cea din Nha Trang Cam Ranh în Aeroportul Internațional Phu Quoc, la 15 €
Zborul din Nha Trang Cam Ranh în Ho Chi Minh City Aeroportul Internațional Tan Son Nhat este, momentan, cea mai populară rută VietJet Air
Cea mai rapidă rută de zbor VietJet Air este de 0h 45m, din Can Tho (VCA) în Dalat (DLI)
Cea mai lungă rută a unui zbor VietJet Air este de 6h 55m din Ho Chi Minh City (SGN) în Da Nang (DAD)

Evaluări VietJet Air

5,5
AcceptabilBazat pe de evaluări oferite de 245 oaspeți verificați
4,5Divertisment
6,4Echipaj
4,8Mâncare
5,6Evaluare Generală
5,9Îmbarcare
5,6Confort

Sortează după:
Date

Informații despre zborurile cu VietJet Air

Nu, VietJet Air nu are zboruri programate cu plecare din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă, dar are din New Delhi Indira Gandhi Intl. Există, totuși, alte companii aeriene pe care le poți alege dacă vrei să rezervi un zbor din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă. Ethiopian Air, de exemplu, este o companie care operează zboruri din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă în mod regulat.

Principalele aeroporturi în care operează VietJet Air sunt Hanoi Noibai, Ho Chi Minh City Aeroportul Internațional Tan Son Nhat și Aeroportul Internațional Phu Quoc. Ar trebui să poți găsi zboruri VietJet Air cu plecare sau sosire în aceste aeroporturi pe tot parcursul anului.

Poți urmări orice zbor VietJet Air cu ajutorul aplicației momondo, Starea zborurilor. Tastează numărul zborului sau pe cel al aeroportului, alege data și ora (dacă este cazul) și fă clic pe butonul Starea zborurilor. Noi îți vom afișa în timp real informații despre zborul VietJet Air care te interesează, inclusiv ora de plecare, de sosire și numărul porții. De asemenea, poți apela VietJet Air la +84 1900 1886 sau le poți vizita website-ul la vietjetair.com.

Cel mai ieftin zbor național dus-întors pe care l-am găsit cu VietJet Air a fost cel cu plecare din Ho Chi Minh City Aeroportul Internațional Tan Son Nhat - Aeroportul Internațional Phu Quoc. Această rută are un preț de 31 € pe bilet și 0 escale. Pentru doar 15 € pe bilet și 0 escale, cel mai ieftin bilet doar-dus cu VietJet Air este zborul din Nha Trang Cam Ranh - Aeroportul Internațional Phu Quoc.

În momentul în care îți faci bagajele, nu uita că VietJet Air are reguli stricte legate de dimensiuni. Bagajele de mână trebuie să se încadreze în 56x36x23 cm, cele la cală, în 119x119x81 cm, iar obiectul personal trebuie să aibă maxim 30x20x10 cm.


Starea zborurilor VietJet Air

Pentru a verifica starea unui zbor VietJet Air, caută-l în funcție de rută sau număr
Sâ 5/14

Principalele companii aeriene operează rute similare

Dacă ești flexibil cu planurile de călătorie verifică aceste rute operate de VietJet Air.