Rezervă zboruri cu UTair

1 adult
Economic
De unde?
În?
Ma 26/9
Ma 3/10

Evaluări UTair

6,3
OkBazat pe de evaluări oferite de 27 oaspeți verificați
5,0Mâncare
7,9Echipaj
4,6Divertisment
6,2Confort
6,9Îmbarcare


Informații despre zborurile cu UTair

Are UTair zboruri cu plecare din Bucureşti Henri Coandă?

Nu, UTair nu are zboruri programate cu plecare din Bucureşti Henri Coandă, dar are din Istanbul. Există, totuși, alte companii aeriene pe care le poți alege dacă vrei să rezervi un zbor din Bucureşti Henri Coandă. Air Algerie, de exemplu, este o companie care operează zboruri din Bucureşti Henri Coandă în mod regulat.

Care sunt principalele aeroporturi unde operează UTair?

Principalele aeroporturi în care operează UTair sunt Ufa, Moscova Vnukovo și Tyumen. Ar trebui să poți găsi zboruri UTair cu plecare sau sosire în aceste aeroporturi pe tot parcursul anului.

Cum verific starea unui zbor UTair?

Poți urmări orice zbor UTair cu ajutorul aplicației momondo, Starea zborurilor. Tastează numărul zborului sau pe cel al aeroportului, alege data și ora (dacă este cazul) și fă clic pe butonul Starea zborurilor. Noi îți vom afișa în timp real informații despre zborul UTair care te interesează, inclusiv ora de plecare, de sosire și numărul porții. De asemenea, poți apela UTair la +7 800 234-00-88 sau le poți vizita website-ul la utair.ru.

Care sunt limitele pentru bagaje cu UTair?

În momentul în care îți faci bagajele, nu uita că UTair are reguli stricte legate de dimensiuni. Bagajele de mână trebuie să se încadreze în 55x40x20 cm, cele la cală, în 203 cm, iar obiectul personal trebuie să aibă maxim 40x30x20 cm.


Cele mai populare aeroporturi UTair

Găsește zboruri UTair către cele mai populare aeroporturi naționale ale acestei companii

Destinații populare cu UTair

Găsește zboruri UTair în aceste orașe populare

Starea zborurilor UTair

Pentru a verifica starea unui zbor UTair, caută-l în funcție de rută sau număr
Vi 9/22

Economisește bani când rezervi zboruri pe momondo
Călătorii flexibile
momondo îți înțelege nevoia de flexibilitate și de aceea îți punem la dispoziție un filtru special pentru zborurile care nu percep taxe de modificare.
Sfaturi de la experți
Informații bazate pe date și redactate pentru a te ajuta să găsești cel mai bun zbor (de la cel mai ieftin moment de zbor al zilei la intervalul cu care să rezervi în avans).
Alerte de preț
Urmărește prețul rutei de zbor preferate și primește alerte atunci când apar modificări.