Rezervă zboruri cu Smartwings

Dus-întors
1 adult
Economic
De unde?
În?
Jo 19/5
Jo 26/5

Câteva informații despre Smartwings

Găsește informații despre durata zborului, prețuri și rute populare cu Smartwings

Cea mai ieftină rută

61 €

Cea mai populară rută

PRG - PMI

Cel mai Scurt Zbor

1h 35m

Cel mai lung zbor

4h 05m
Cea mai ieftină rută Smartwings este cea din Katowice Pyrzowice în Split, la 61 €
Zborul din Praga Václav Havel Prague în Palma de Mallorca Son Sant Joan este, momentan, cea mai populară rută Smartwings
Cea mai rapidă rută de zbor Smartwings este de 1h 35m, din Katowice (KTW) în Split (SPU)
Cea mai lungă rută a unui zbor Smartwings este de 4h 05m din Katowice (KTW) în Faro (FAO)

Evaluări Smartwings

5,7
AcceptabilBazat pe de evaluări oferite de 486 oaspeți verificați
6,1Îmbarcare
6,6Echipaj
4,8Mâncare
4,5Divertisment
6,1Evaluare Generală
5,8Confort

Sortează după:
Date

Informații despre zborurile cu Smartwings

Nu, Smartwings nu are zboruri programate cu plecare din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă, dar are din Budapesta Liszt Ferenc. Există, totuși, alte companii aeriene pe care le poți alege dacă vrei să rezervi un zbor din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă. Ryanair, de exemplu, este o companie care operează zboruri din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă în mod regulat.

Principalele aeroporturi în care operează Smartwings sunt Praga Václav Havel Prague, Marsa Alam și Bourgas. Ar trebui să poți găsi zboruri Smartwings cu plecare sau sosire în aceste aeroporturi pe tot parcursul anului.

Poți urmări orice zbor Smartwings cu ajutorul aplicației momondo, Starea zborurilor. Tastează numărul zborului sau pe cel al aeroportului, alege data și ora (dacă este cazul) și fă clic pe butonul Starea zborurilor. Noi îți vom afișa în timp real informații despre zborul Smartwings care te interesează, inclusiv ora de plecare, de sosire și numărul porții. De asemenea, poți apela Smartwings la +420 284 000 612 sau le poți vizita website-ul la smartwings.com.

Zborul din Katowice Pyrzowice - Girona Costa Brava, la 128 € pe bilet, este cel mai ieftin zbor internațional dus-întors operat de Smartwings. Această rută are 0 escale. Cel mai ieftin zbor internațional doar dus cu Smartwings pleacă din Katowice Pyrzowice - Split (0 escale) și costă 61 €.

În momentul în care îți faci bagajele, nu uita că Smartwings are reguli stricte legate de dimensiuni. Bagajele de mână trebuie să se încadreze în 56x45x25 cm, cele la cală, în 250 cm, iar obiectul personal trebuie să aibă maxim 40x30x15 cm.


Starea zborurilor Smartwings

Pentru a verifica starea unui zbor Smartwings, caută-l în funcție de rută sau număr
Sâ 5/14

Principalele companii aeriene operează rute similare

Dacă ești flexibil cu planurile de călătorie verifică aceste rute operate de Smartwings.