Rezervă zboruri cu EVA Air

Dus-întors
1 adult
Economic
De unde?
În?
Ma 24/5
Ma 31/5

Câteva informații despre EVA Air

Găsește informații despre durata zborului, prețuri și rute populare cu EVA Air

Cea mai ieftină rută

149 €

Cea mai populară rută

TPE - ICN

Cel mai Scurt Zbor

1h 45m

Cel mai lung zbor

3h 25m
Cea mai ieftină rută EVA Air este cea din Taipei Taiwan Taoyuan în Hong Kong Intl, la 149 €
Zborul din Taipei Taiwan Taoyuan în Seul Incheon este, momentan, cea mai populară rută EVA Air
Cea mai rapidă rută de zbor EVA Air este de 1h 45m, din Hong Kong (HKG) în Taipei (TPE)
Cea mai lungă rută a unui zbor EVA Air este de 3h 25m din Ho Chi Minh City (SGN) în Taipei (TPE)

Evaluări EVA Air

8,5
Foarte bunBazat pe de evaluări oferite de 6.190 oaspeți verificați
8,8Echipaj
8,6Evaluare Generală
8,2Mâncare
8,4Confort
8,4Divertisment
8,7Îmbarcare

Sortează după:
Date

Informații despre zborurile cu EVA Air

Nu, EVA Air nu are zboruri programate cu plecare din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă, dar are din Istanbul. Există, totuși, alte companii aeriene pe care le poți alege dacă vrei să rezervi un zbor din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă. Singapore Airlines, de exemplu, este o companie care operează zboruri din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă în mod regulat.

Principalele aeroporturi în care operează EVA Air sunt Hong Kong Intl, Taipei Taiwan Taoyuan și Bangkok Suvarnabhumi. Ar trebui să poți găsi zboruri EVA Air cu plecare sau sosire în aceste aeroporturi pe tot parcursul anului.

Poți urmări orice zbor EVA Air cu ajutorul aplicației momondo, Starea zborurilor. Tastează numărul zborului sau pe cel al aeroportului, alege data și ora (dacă este cazul) și fă clic pe butonul Starea zborurilor. Noi îți vom afișa în timp real informații despre zborul EVA Air care te interesează, inclusiv ora de plecare, de sosire și numărul porții. De asemenea, poți apela EVA Air la +886-0800-098-666 sau le poți vizita website-ul la evaair.com.

Zborul din Manila Ninoy Aquino Intl - Taipei Taiwan Taoyuan, la 250 € pe bilet, este cel mai ieftin zbor internațional dus-întors operat de EVA Air. Această rută are 0 escale. Cel mai ieftin zbor internațional doar dus cu EVA Air pleacă din Taipei Taiwan Taoyuan - Hong Kong Intl (0 escale) și costă 149 €.

În momentul în care îți faci bagajele, nu uita că EVA Air are reguli stricte legate de dimensiuni. Bagajele de mână trebuie să se încadreze în 56x36x23 cm, cele la cală, în 158 cm, iar obiectul personal trebuie să aibă maxim 40x30x10 cm.


Starea zborurilor EVA Air

Pentru a verifica starea unui zbor EVA Air, caută-l în funcție de rută sau număr
Jo 5/19