Rezervă zboruri cu Air Mauritius

Dus-întors
1 adult
Economic
De unde?
În?
Du 22/5
Du 29/5

Câteva informații despre Air Mauritius

Găsește informații despre durata zborului, prețuri și rute populare cu Air Mauritius

Cea mai ieftină rută

94 €

Cea mai populară rută

RUN - MRU

Cel mai Scurt Zbor

0h 45m

Cel mai lung zbor

20h 15m
Cea mai ieftină rută Air Mauritius este cea din Port Louis Mauriţius Sir Seewoosagur în Mont Lubin Rodrigues Is, la 94 €
Zborul din Saint-Denis Gillot în Port Louis Mauriţius Sir Seewoosagur este, momentan, cea mai populară rută Air Mauritius
Cea mai rapidă rută de zbor Air Mauritius este de 0h 45m, din Saint-Denis (RUN) în Port Louis (MRU)
Cea mai lungă rută a unui zbor Air Mauritius este de 20h 15m din Antananarivo (TNR) în Saint-Denis (RUN)

Evaluări Air Mauritius

6,8
OkBazat pe de evaluări oferite de 87 oaspeți verificați
7,8Echipaj
5,7Divertisment
6,5Confort
7,0Evaluare Generală
6,8Mâncare
7,4Îmbarcare

Sortează după:
Date

Informații despre zborurile cu Air Mauritius

Nu, Air Mauritius nu are zboruri programate cu plecare din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă, dar are din Viena Vienna Intl. Există, totuși, alte companii aeriene pe care le poți alege dacă vrei să rezervi un zbor din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă. Ryanair, de exemplu, este o companie care operează zboruri din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă în mod regulat.

Principalele aeroporturi în care operează Air Mauritius sunt Saint-Denis Gillot, Port Louis Mauriţius Sir Seewoosagur și Londra Heathrow. Ar trebui să poți găsi zboruri Air Mauritius cu plecare sau sosire în aceste aeroporturi pe tot parcursul anului.

Poți urmări orice zbor Air Mauritius cu ajutorul aplicației momondo, Starea zborurilor. Tastează numărul zborului sau pe cel al aeroportului, alege data și ora (dacă este cazul) și fă clic pe butonul Starea zborurilor. Noi îți vom afișa în timp real informații despre zborul Air Mauritius care te interesează, inclusiv ora de plecare, de sosire și numărul porții. De asemenea, poți apela Air Mauritius la +230 207 7575 sau le poți vizita website-ul la airmauritius.com.

Cel mai ieftin zbor național dus-întors pe care l-am găsit cu Air Mauritius a fost cel cu plecare din Port Louis Mauriţius Sir Seewoosagur - Mont Lubin Rodrigues Is. Această rută are un preț de 174 € pe bilet și 0 escale. Pentru doar 94 € pe bilet și 0 escale, cel mai ieftin bilet doar-dus cu Air Mauritius este zborul din Port Louis Mauriţius Sir Seewoosagur - Mont Lubin Rodrigues Is.

Zborul din Saint-Denis Gillot - Port Louis Mauriţius Sir Seewoosagur, la 184 € pe bilet, este cel mai ieftin zbor internațional dus-întors operat de Air Mauritius. Această rută are 0 escale. Cel mai ieftin zbor internațional doar dus cu Air Mauritius pleacă din Saint-Denis Gillot - Port Louis Mauriţius Sir Seewoosagur (0 escale) și costă 226 €.


Cele mai populare aeroporturi Air Mauritius

Găsește zboruri Air Mauritius către cele mai populare aeroporturi naționale ale acestei companii

Starea zborurilor Air Mauritius

Pentru a verifica starea unui zbor Air Mauritius, caută-l în funcție de rută sau număr
Ma 5/17

Principalele companii aeriene operează rute similare

Dacă ești flexibil cu planurile de călătorie verifică aceste rute operate de Air Mauritius.