Zboruri ieftine din Sofia către Milano

1 adult
Economic
De unde?
În?
Lu 2/10
Lu 9/10

Informații despre zborurile din Sofia către Milano

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Sofia către Milano

Cel mai scurt timp de zbor

2h 00m

Zboruri directe

În fiecare zi
Cel mai rapid zbor din Sofia către Milano durează 2h 00m.
Zborurile directe pleacă în fiecare zi Sofia către Milano.

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Sofia către Milano

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Milano?

Februarie. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Sofia către Milano este februarie. Cea mai scumpă este iunie.

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul Sofia - Milano?

Cu 42 de zile zile înainte. Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din Sofia către Milano este cu aproximativ 42 de zile înainte de plecare.

Câte zboruri pleacă, în medie, pe săptămână din Sofia către Milano?

Începând cu septembrie 2023, sunt disponibile 5 zboruri pe săptămână din Sofia către Milano. luni este cea mai frecventă zi a săptămânii pentru decolarea zborurilor. 40% dintre zboruri pleacă în această zi.

 • Ce distanță este între Sofia și Milano cu avionul?

  Distanța dintre Sofia și Milano este de aproximativ 1167,7 km.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Aeroportul Sofia - Milano?

  Prețurile pentru zboruri din Aeroportul Sofia - Milano sunt actualizate zilnic.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Aeroportul Sofia - Milano?

  Vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, dar companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile restricții de vârstă, precum reguli privind durata și orele de zbor sau escalele. Îți recomandăm să verifici informația cu compania aeriana de la care rezervi zborul din Aeroportul Sofia - Milano.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Milano?

  Documentele de călătorie obligatorii și asigurarea de sănătate de care vei avea nevoie pentru a călători în Milano pot diferi în funcție de itinerar și de situația personală. În mod normal, ar trebui să ai la îndemână mai multe documente, precum buletinul sau permisul de conducere, în plus față de pașaportul valabil cel puțin șase luni de la data la care ajungi în Milano. Este întotdeauna o idee bună să ceri sfaturi companiei aeriene sau unei entități terțe de încredere, precum IATA.


De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Sofia în Milano?

Te ajutăm să găsești cele mai bune zboruri care corespund nevoilor tale. momondo compară prețurile a sute de companii aeriene și agenții de turism și te ajută să le filtrezi, pentru a-l rezerva pe cel mai bun din Sofia în Milano.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Sofia în Milano cu politici de rezervare flexibilă?

Da, toate zborurile din Sofia în Milano de pe momondo pot fi comparate și filtrate în funcție de politicile disponibile, inclusiv referitoare la flexibilitatea rezervării.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Sofia în Milano?

momondo pune la dispoziție mai multe filtre pentru a te ajuta să găsești cel mai bun zbor din Sofia în Sofia. Poți filtra în funcție de preț, companie aeriană, aeroporturi, cabină, avion, metoda de plată, număr de escale și multe altele.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Sofia în Milano. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Dacă nu vrei neapărat să cumperi acum, ci doar cauți orientativ zboruri în Milano, momondo îți oferă o funcționalitate foarte utilă, alerta de preț, care va urmări pentru tine ruta Sofia - Milano și te va anunța când se modifică tariful.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Milano

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.