Zboruri ieftine din Roma către Atlanta

1 adult
Economic
De unde?
În?
Ma 3/10
Ma 10/10

Informații despre zborurile din Roma către Atlanta

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Roma către Atlanta

Cel mai scurt timp de zbor

10h 10m

Zboruri directe

În fiecare zi
Cel mai rapid zbor din Roma către Atlanta durează 10h 10m.
Zborurile directe pleacă în fiecare zi Roma către Atlanta.

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Roma către Atlanta

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Atlanta?

Septembrie. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Roma către Atlanta este septembrie. Cea mai scumpă este August.

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul Roma - Atlanta?

Cu 57 de zile zile înainte. Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din Roma către Atlanta este cu aproximativ 57 de zile înainte de plecare.

Câte zboruri operează, în medie, pe zi din Roma în Atlanta?

Începând cu septembrie 2023, vor opera 5 zboruri pe zi din Roma către Atlanta. Cea mai populară oră de plecare pentru această rută este 08:00, cu 50% din zborurile zilnice decolând la prânz.

Câte zboruri pleacă, în medie, pe săptămână din Roma către Atlanta?

Începând cu septembrie 2023, 35 zboruri decolează din Roma și aterizează în Atlanta în fiecare săptămână. Cea mai frecventă zi de decolare a zborurilor care operează această rută este luni, cu 14% dintre zborurile săptămânale plecând atunci.

 • Ce distanță este între Roma și Atlanta Internațional Atlanta Hartsfield-Jackson cu avionul?

  Distanța dintre Roma și Atlanta Internațional Atlanta Hartsfield-Jackson este de aproximativ 8080,8 km.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Roma - Aeroportul Atlanta Internațional Atlanta Hartsfield-Jackson?

  Astăzi au fost actualizate prețurile pentru zboruri din Roma - Aeroportul Atlanta Internațional Atlanta Hartsfield-Jackson.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Roma - Aeroportul Atlanta Internațional Atlanta Hartsfield-Jackson?

  Vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, dar companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile lor limite legate de vârstă. Durata, programul zborului și escalele sunt câțiva dintre factorii care pot influența limitele legate de vârstă. Îți recomandăm să verifici încă o dată cu compania aeriana de la care rezervi zborul din Roma - Aeroportul Atlanta Internațional Atlanta Hartsfield-Jackson.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Aeroportul Atlanta Internațional Atlanta Hartsfield-Jackson?

  Actele necesare și asigurarea de sănătate pentru călătoria în Aeroportul Atlanta Internațional Atlanta Hartsfield-Jackson pot varia în funcție de itinerar și de circumstanțele individuale. Ca regulă generală, ar fi bine să iei la tine și alte documente pe lângă pașaport (care trebuie să aibă o valabilitate de minim șase luni de la data sosirii în Aeroportul Atlanta Internațional Atlanta Hartsfield-Jackson); de exemplu, buletinul sau carnetul de conducere. Îți recomandăm să ceri sfaturi companiei aeriene sau unei entități terțe de încredere, precum IATA.


De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Roma în Atlanta?

Te ajutăm să găsești cele mai bune zboruri care corespund nevoilor tale. momondo compară prețurile a sute de companii aeriene și agenții de turism și te ajută să le filtrezi, pentru a-l rezerva pe cel mai bun din Roma în Atlanta.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Roma în Atlanta cu politici de rezervare flexibilă?

Toate căutările de zboruri din Roma în Atlanta pe momondo pot fi filtrate pentru a le afișa pe acelea care au politici flexibile de rezervare.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Roma în Atlanta?

După ce ai realizat o căutare în formularul din pagină, momondo îți pune la dispoziție filtre și sfaturi utile. Îți putem afișa cele mai ieftine zile și ore de zbor și te putem ajuta să filtrezi rezultatele astfel încât să iei cea mai informată decizie atunci când rezervi zborul din Roma în Atlanta.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Roma în Atlanta. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Dacă nu vrei neapărat să cumperi acum, ci doar cauți orientativ zboruri în Atlanta, momondo îți oferă o funcționalitate foarte utilă, alerta de preț, care va urmări pentru tine ruta Roma - Atlanta și te va anunța când se modifică tariful.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Atlanta

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.