Zboruri ieftine din Porto către Paris

1 adult
Economic
De unde?
În?
Sâ 30/9
Sâ 7/10

Informații despre zborurile din Porto către Paris

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Porto către Paris

Cel mai scurt timp de zbor

1h 15m

Zboruri directe

În fiecare zi
Cel mai rapid zbor din Porto către Paris durează 1h 15m.
Zborurile directe pleacă în fiecare zi Porto către Paris.

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Porto către Paris

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Paris?

Ianuarie. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Porto către Paris este ianuarie. Cea mai scumpă este August.

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul Porto - Paris?

Cu 57 de zile zile înainte. Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din Porto către Paris este cu aproximativ 57 de zile înainte de plecare.

Câte zboruri operează, în medie, pe zi din Porto în Paris?

Din septembrie 2023, 18 zboruri operează săptămânal cu plecare din Porto către Paris. Cea mai populară oră de plecare pentru această rută este 05:00, cu 35% din zborurile zilnice decolând după-amiaza.

Câte zboruri pleacă, în medie, pe săptămână din Porto către Paris?

Începând cu septembrie 2023, sunt disponibile 127 zboruri pe săptămână din Porto către Paris. sâmbătă este cea mai frecventă zi a săptămânii pentru decolarea zborurilor. 19% dintre zboruri pleacă în această zi.

 • Ce distanță este între Porto și Paris cu avionul?

  Un zbor din Porto în Paris traversează aproximativ 1212,5 km.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Aeroportul Porto - Paris?

  Prețurile pentru zboruri din Aeroportul Porto - Paris sunt actualizate zilnic.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Aeroportul Porto - Paris?

  Deși vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile reguli, influențate de factori precum durata zborului, orele de zbor și escalele. Îți recomandăm să verifici informația cu compania aeriana de la care rezervi zborul din Aeroportul Porto - Paris.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Paris?

  Actele necesare și asigurarea de sănătate pentru călătoria în Paris pot varia în funcție de itinerar și de circumstanțele individuale. Ca regulă generală, ar fi bine să iei la tine și alte documente pe lângă pașaport (care trebuie să aibă o valabilitate de minim șase luni de la data sosirii în Paris); de exemplu, buletinul sau carnetul de conducere. Îți recomandăm să ceri sfaturi companiei aeriene sau unei entități terțe de încredere, precum IATA.


Zboruri către alte orașe din Franţa

Ți-ai pierdut interesul pentru Paris? Aruncă o privire peste zborurile către alte orașe din Franţa

De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Porto în Paris?

Găsirea de zboruri bune Porto - Paris pe momondo este rapidă și simplă. Noi căutăm și îți afișăm numeroase opțiuni oferite de mai multe companii aeriene și de turism. Tu poți apoi folosi filtrele noastre pentru a găsi zborul în Paris care ți se potrivește cel mai bine.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Porto în Paris cu politici de rezervare flexibilă?

momondo îți poate afișa doar zborurile Porto - Paris care au politici de rezervare flexibilă, punându-ți la dispoziție și alte filtre și funcționalități.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Porto în Paris?

După ce ai realizat o căutare în formularul din pagină, momondo îți pune la dispoziție filtre și sfaturi utile. Îți putem afișa cele mai ieftine zile și ore de zbor și te putem ajuta să filtrezi rezultatele astfel încât să iei cea mai informată decizie atunci când rezervi zborul din Porto în Paris.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Porto în Paris. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Dacă nu vrei neapărat să cumperi acum, ci doar cauți orientativ zboruri în Paris, momondo îți oferă o funcționalitate foarte utilă, alerta de preț, care va urmări pentru tine ruta Porto - Paris și te va anunța când se modifică tariful.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Paris

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.