Zboruri ieftine din Paris către Roma

1 adult
Economic
De unde?
În?
Jo 28/9
Jo 5/10

Informații despre zborurile din Paris către Roma

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Paris către Roma

Cel mai scurt timp de zbor

1h 55m

Zboruri directe

În fiecare zi
Cel mai rapid zbor din Paris către Roma durează 1h 55m.
Zborurile directe pleacă în fiecare zi Paris către Roma.

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Paris către Roma

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Roma?

Ianuarie. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Paris către Roma este ianuarie. Cea mai scumpă este August.

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul Paris - Roma?

Cu 60 de zile zile înainte. Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din Paris către Roma este cu aproximativ 60 de zile înainte de plecare.

Câte zboruri operează, în medie, pe zi din Paris în Roma?

Din septembrie 2023, 51 zboruri pleacă în fiecare săptămână din Paris către Roma. 13:00 este cel mai frecvent moment de plecare; 55% dintre zboruri decolând după-amiaza.

Câte zboruri pleacă, în medie, pe săptămână din Paris către Roma?

Începând cu septembrie 2023, numărul de zboruri disponibile între Paris și Roma este de 362 pe săptămână. Cea mai frecventă zi de plecare este Vineri - 19% dintre zborurile săptămânale decolează în această zi.

 • Ce distanță este între Paris și Roma cu avionul?

  Între Paris și Roma este o distanță de Roma.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Paris - Roma?

  Prețurile pentru zboruri din Paris - Roma sunt actualizate de la o zi la alta.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Paris - Roma?

  Deși vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile reguli, influențate de factori precum durata zborului, orele de zbor și escalele. Îți recomandăm să verifici informația cu compania aeriana de la care rezervi zborul din Paris - Roma.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Roma?

  Documentele de călătorie obligatorii și asigurarea de sănătate pentru călătoria în Roma pot varia în funcție de itinerar și de situația personală. Ca regulă generală, plănuiește să ai cu tine mai multe acte de identitate, precum buletinul sau permisul de conducere, împreună cu un pașaport valid timp de șase luni după data de sosire în Roma. Recomandăm întotdeauna să te consulți cu compania aeriană sau cu o instituție terță precum IATA.


De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Paris în Roma?

momondo compară prețurile a sute de companii aeriene și agenții de turism pentru ca tu să găsești și să rezervi cea mai bună ofertă pentru zborul Paris - Roma . Milioane de utilizatori folosesc cu încredere momondo în fiecare an, ceea ce înseamnă că ești pe mâini bune.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Paris în Roma cu politici de rezervare flexibilă?

Da. momondo îți permite să selectezi și să evidențiezi zborurile din Roma în Paris care să aibă această politică.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Paris în Roma?

momondo oferă o serie de filtre utile cu ajutorul cărora să găsești zborul potrivit. Poți alege orele de zbor care te interesează, aeroporturile și chiar metoda de plată preferată. Avem numeroase opțiuni în repertoriu pentru ca tu să rezervi zboruri ideal din Paris în Roma.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Paris în Roma. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Dacă nu ești pregătit să rezervi zborul din Paris în Roma acum, citește sfaturile noastre de mai sus (foarte posibil să găsești informații utile) sau configurează-ți o alertă de preț în urma căreia momondo te va anunța în legătură cu orice schimbare de tarif.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Roma

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.