Zboruri ieftine din Paris către Bologna

1 adult
Economic
De unde?
În?
Du 1/10
Du 8/10

Informații despre zborurile din Paris către Bologna

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Paris către Bologna

Cel mai scurt timp de zbor

1h 35m

Zboruri directe

În fiecare zi
Cel mai rapid zbor din Paris către Bologna durează 1h 35m.
Zborurile directe pleacă în fiecare zi Paris către Bologna.

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Paris către Bologna

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Bologna?

Ianuarie. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Paris către Bologna este ianuarie. Cea mai scumpă este iulie.

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul Paris - Bologna?

Cu 31 de zile zile înainte. Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din Paris către Bologna este cu aproximativ 31 de zile înainte de plecare.

Câte zboruri operează, în medie, pe zi din Paris în Bologna?

Începând cu septembrie 2023, vor opera 15 zboruri pe zi din Paris către Bologna. Cea mai populară oră de plecare pentru această rută este 14:00, cu 57% din zborurile zilnice decolând după-amiaza.

Câte zboruri pleacă, în medie, pe săptămână din Paris către Bologna?

Începând cu septembrie 2023, sunt disponibile 107 zboruri pe săptămână din Paris către Bologna. Vineri este cea mai frecventă zi a săptămânii pentru decolarea zborurilor. 20% dintre zboruri pleacă în această zi.

 • Ce distanță este între Paris și Bologna Guglielmo Marconi cu avionul?

  Distanța dintre Paris și Bologna Guglielmo Marconi este de aproximativ 838,9 km.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Paris - Aeroportul Bologna Guglielmo Marconi?

  Prețurile pentru zboruri din Paris - Aeroportul Bologna Guglielmo Marconi sunt permanent aduse la zi.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Paris - Aeroportul Bologna Guglielmo Marconi?

  Vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, dar companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile lor limite legate de vârstă. Durata, programul zborului și escalele sunt câțiva dintre factorii care pot influența limitele legate de vârstă. Îți recomandăm să verifici încă o dată cu compania aeriana de la care rezervi zborul din Paris - Aeroportul Bologna Guglielmo Marconi.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Aeroportul Bologna Guglielmo Marconi?

  Documentele de călătorie obligatorii și asigurarea de sănătate pentru călătoria în Aeroportul Bologna Guglielmo Marconi pot varia în funcție de itinerar și de situația personală. Ca regulă generală, plănuiește să ai cu tine mai multe acte de identitate, precum buletinul sau permisul de conducere, împreună cu un pașaport valid timp de șase luni după data de sosire în Aeroportul Bologna Guglielmo Marconi. Recomandăm întotdeauna să te consulți cu compania aeriană sau cu o instituție terță precum IATA.


De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Paris în Bologna?

Te ajutăm să găsești cele mai bune zboruri care corespund nevoilor tale. momondo compară prețurile a sute de companii aeriene și agenții de turism și te ajută să le filtrezi, pentru a-l rezerva pe cel mai bun din Paris în Bologna.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Paris în Bologna cu politici de rezervare flexibilă?

Da, momondo îți permite să filtrezi rezultatele zborurilor din Paris în Bologna pentru a ți se afișa doar acelea cu politică de rezervare flexibilă.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Paris în Bologna?

momondo oferă o serie de filtre utile cu ajutorul cărora să găsești zborul potrivit. Poți alege orele de zbor care te interesează, aeroporturile și chiar metoda de plată preferată. Avem numeroase opțiuni în repertoriu pentru ca tu să rezervi zboruri ideal din Paris în Bologna.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Paris în Bologna. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Da, momondo oferă alerte de preț pentru zborurile din Paris în Bologna. După realizarea unei căutări pe această pagină, ar trebui să îți apară funcționalitatea alertei. Pentru a o activa, trebuie doar să ne oferi adresa de e-mail, iar noi te vom anunța instant când apare se modifică prețul.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Bologna

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.