Descoperă zboruri ieftine către Papeete de la 2.065 €.

1 adult
Economic
De unde?
În?
Ma 26/9
Ma 3/10

Oferte din partea a peste 900 de site-uri de călătorii.

Despre zborurile către Papeete

Rezumat al prețurilor pentru zborurile către Papeete, durata și companiile aeriene

Cel mai bun preț dus-întors

2.065 €

Cel mai rapid zbor

27h 50m

Operat de

2 companii aeriene
Cel mai ieftin zbor dus-întors în Papeete din România pe care l-am găsit în ultimele 72 de ore este 2.065 € (Bucureşti Henri Coandă - Papeete Faaa).
Cel mai rapid zbor din România în Papeete durează 27h 50m (Bucureşti Henri Coandă to Papeete Faaa).
Zborurile în Papeete sunt operate de 2 companii aeriene, printre care Air France și KLM.

Informații despre tendințe și zboruri către Papeete

Vezi informații despre zborul către Papeete pentru a-ți crea cel mai bun plan de călătorie.

Care este cea mai ieftină zi pentru a zbura în Papeete?

Care este cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura în Papeete?

Cât timp durează zborul către Papeete?

Timpul de zbor din România în Papeete variază, dar dacă decolezi de pe Bucureşti Henri Coandă și aterizezi pe Papeete Faaa (una dintre cele mai populare rute), atunci durata medie este 36h 15m. O altă rută populară din România în Papeete este cea care pleacă din Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj și aterizează pe Papeete Faaa, care durează aproximativ . Ia în calcul că escalele sau întârzierile decala acest timp de călătorie.

Cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Papeete

Găsește cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Papeete, plecând din orașul sau aeroportul care îți este cel mai aproape
Aeroportul Bucureşti Henri Coandă
Papeete

CEL MAI IEFTIN TRASEU DIN Bucureşti CĂTRE Papeete

Aeroportul Bucureşti Henri Coandă (OTP) către Papeete (PPT)

De obicei, zborurile către Papeete din Bucureşti sunt mai ieftine atunci când zbori din Bucureşti Henri Coandă către Papeete Faaa, cu un preț mediu de 1.726 €

CEA MAI IEFTINĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE PAPEETE DIN AEROPORTUL BUCUREŞTI HENRI COANDĂoctombrieCu 21% mai ieftinZborurile din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă către Papeete costă în medie doar 1.264 € în octombrie
CEA MAI SCUMPĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE PAPEETE DIN AEROPORTUL BUCUREŞTI HENRI COANDĂnoiembrieCu 57% mai scumpÎn noiembrie, un zbor către Papeete din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă costă aproximativ 2.491 €
CEA MAI POPULARĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE PAPEETE DIN AEROPORTUL BUCUREŞTI HENRI COANDĂaprilie900% mai vizitatUtilizatorii momondo caută zboruri către Papeete din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă în aprilie mai des decât în orice altă lună

Întrebări frecvente despre zborul către Papeete

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Papeete?

Luna mai este, în medie, cea mai ieftină pentru a zbura în Papeete din România, majoritatea prețurilor fiind de doar 1.428 €. Dacă nu poți vizita Papeete în timpul lunii mai, atunci, plecarea din România în aprilie este, de asemenea, o opțiune ieftină. Cei mai mulți utilizatori momondo găsesc prețuri în jur de 1.471 € pentru această lună.

Există și alte opțiuni de aeroporturi în apropiere de Papeete?

Cei care zboară spre Papeete ar putea găsi prețuri mai bune la Aeroportul Temae (la 21 km de centrul orașului Papeete) în funcție de lună și de aeroportul de plecare.

Există o alternativă mai ieftină pentru zborul în Papeete?

Prețurile variază în funcție de destinația de plecare a călătorilor, însă, în medie, cel mai ieftin aeroport pentru a zbura în Papeete este Aeroportul Temae (cu o medie a prețului de 220 €/persoană). De cele mai multe ori, utilizatorii găsesc cele mai bune prețuri atunci când folosesc Instrumentul de stabilire a prețului de la aeroport.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri în Aeroportul Papeete Faaa?

Prețurile pentru zboruri în Aeroportul Papeete Faaa au fost actualizate ieri.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru zboruri în Aeroportul Papeete Faaa?

Începând cu septembrie 2023, ai la dispoziție 4 operatori pentru zboruri în Aeroportul Papeete Faaa.

Care este vârsta minimă necesară pentru a zbura în Aeroportul Papeete Faaa?

Vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, dar companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile restricții de vârstă, precum reguli privind durata și orele de zbor sau escalele. Îți recomandăm să verifici informația cu compania aeriana de la care rezervi zborul în Aeroportul Papeete Faaa.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Aeroportul Papeete Faaa?

Documentele de călătorie obligatorii și asigurarea de sănătate de care vei avea nevoie pentru a călători în Aeroportul Papeete Faaa pot diferi în funcție de itinerar și de situația personală. În mod normal, ar trebui să ai la îndemână mai multe documente, precum buletinul sau permisul de conducere, în plus față de pașaportul valabil cel puțin șase luni de la data la care ajungi în Aeroportul Papeete Faaa. Este întotdeauna o idee bună să ceri sfaturi companiei aeriene sau unei entități terțe de încredere, precum IATA.


Oferte găsite pe momondo pentru zborurile către Papeete

Vezi care sunt unele dintre cele mai bune prețuri găsite recent de utilizatorii momondo pentru zborurile din România în Papeete
Air France
29 oct.
OTP10:25Bucureşti Henri Coandă
27h 50m
2 escale
PPT08:15Papeete Faaa
4 nov.
PPT15:45Papeete Faaa
38h 20m
2 escale
OTP05:05Bucureşti Henri Coandă
2.065 €
Caută similare
Mai multe companii aeriene
29 oct.
OTP10:25Bucureşti Henri Coandă
27h 50m
2 escale
PPT08:15Papeete Faaa
4 nov.
PPT04:50Papeete Faaa
51h 40m
3 escale
OTP07:30Bucureşti Henri Coandă
2.529 €
Caută similare
KLM
29 oct.
OTP04:35Bucureşti Henri Coandă
33h 40m
3 escale
PPT08:15Papeete Faaa
4 nov.
PPT04:50Papeete Faaa
27h 40m
3 escale
OTP07:30Bucureşti Henri Coandă
3.924 €
Caută similare

Găsește cele mai ieftine zboruri doar dus în Papeete

Dacă te interesează zborurile doar dus din România în Papeete, vezi mai jos câteva dintre oferte noastre oferită de Air France
Air France
OTPBucureşti Henri Coandă
36h 15m
PPTPapeete Faaa

Care companie aeriană zboară către Papeete?

Iată o selecție a celor mai populare și mai ieftine companii aeriene pentru zborurile tale către Papeete

Ce companii aeriene zboară în Papeete?

Zboruri Air France în Papeete

În medie, 8 zboruri Air France săptămânale se îndreaptă către Papeete. Cele mai multe pleacă din Internațional Los Angeles cu destinația Papeete, aceasta fiind cea mai populară rută Air France în Papeete. Prețurile variază în funcție de dată și de aeroportul Air France de plecare; cel mai ieftin zbor către Papeete, care a fost găsit în ultimele trei zile pe momondo a fost 1.739 €, cu plecare din Bucureşti Henri Coandă. Air France este compania aeriană cea mai populară pe momondo pentru această rută, cu o notă de 7,3/10 din partea a 481 utilizatori.


Rute populare către Papeete

Cele mai frecvente căutări de zboruri către Papeete, împreună cu cele mai mici prețuri și cele mai scurte durate de zbor
Zboruri din Bucureşti către Papeete
Cel mai rapid zbor36h 15m
Cel mai ieftin2.075 €

Începe să-ți planifici călătoria în Papeete


De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor în Papeete?

Atunci când ți se afișează o mulțime de opțiuni din partea unor companii și agenții de renume, poți găsi cu ușurință zborul potrivit în Papeete. Poți filtra apoi aceste opțiuni pentru a-l alege pe ce mai bun și asta este exact ceea ce face momondo. Te ajutăm să găsești, repede și ușor, zboruri în Papeete, economisind timp și bani.

Pot să găsesc pe momondo zboruri în Papeete cu rezervare flexibilă?

Da, momondo îți permite să filtrezi rezultatele zborurilor în Papeete astfel încât să ți se afișeze doar cele cu politici de rezervare flexibilă.

Cum mă poate ajuta momondo să găsesc zboruri în Papeete?

momondo te ajută să găsești cel mai bun zbor în Papeete oferindu-ți filtre prin care să îți limitezi alegerile la acele zboruri care corespund criteriilor tale. Poți alege zboruri în funcție de mai mulți factori, cum ar fi prețul, orele de decolare și aterizare, aeroportul sau compania aeriană.

Nu sunt pregătit să rezerv un zbor în Papeete chiar acum. Poate momondo să mă anunțe dacă se schimbă prețul?

Da, momondo pune la dispoziție alerte de preț pentru zborurile în Papeete. După realizarea unei căutări pe această pagină ar trebui să îți apară opțiunea de configurare a alertei, pentru care trebuie doar să ne lași adresa ta de e-mail. momondo îți va trimite apoi instant alerte când prețul se modifică.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Papeete

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.