Zboruri ieftine din Londra către Catania

1 adult
Economic
De unde?
În?
Mi 27/9
Mi 4/10

Informații despre zborurile din Londra către Catania

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Londra către Catania

Cel mai scurt timp de zbor

3h 00m

Zboruri directe

În fiecare zi
Cel mai rapid zbor din Londra către Catania durează 3h 00m.
Zborurile directe pleacă în fiecare zi Londra către Catania.

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Londra către Catania

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Catania?

Martie. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Londra către Catania este martie. Cea mai scumpă este August.

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul Londra - Catania?

Cu 34 de zile zile înainte. Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din Londra către Catania este cu aproximativ 34 de zile înainte de plecare.

Câte zboruri pleacă, în medie, pe săptămână din Londra către Catania?

Începând cu septembrie 2023, 5 zboruri operează săptămânal din Londra către Catania. Cea mai populară zi de plecare pentru această rută este Vineri, cu 60% dintre zboruri săptămânale decolând în această zi.

 • Ce distanță este între Londra și Catania Fontanarossa cu avionul?

  Distanța dintre Londra și Catania Fontanarossa este de aproximativ 1959,7 km.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Londra - Aeroportul Catania Fontanarossa?

  Astăzi au fost actualizate prețurile pentru zboruri din Londra - Aeroportul Catania Fontanarossa.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Londra - Aeroportul Catania Fontanarossa?

  Vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, dar companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile restricții legate, de exemplu, de durata zborului, orele de zbor sau de escale. Recomandăm întotdeauna să verifici informația cu compania cu care rezervi zborul din Londra - Aeroportul Catania Fontanarossa.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Aeroportul Catania Fontanarossa?

  Documentele de călătorie obligatorii și asigurarea de sănătate de care vei avea nevoie pentru a călători în Aeroportul Catania Fontanarossa pot diferi în funcție de itinerar și de situația personală. În mod normal, ar trebui să ai la îndemână mai multe documente, precum buletinul sau permisul de conducere, în plus față de pașaportul valabil cel puțin șase luni de la data la care ajungi în Aeroportul Catania Fontanarossa. Este întotdeauna o idee bună să ceri sfaturi companiei aeriene sau unei entități terțe de încredere, precum IATA.


De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Londra în Catania?

Atunci când ți se oferă numeroase opțiuni de la companii de turism și aeriene de renume, să găsești zborul potrivit din Londra în Catania este cât se poate de simplu și rapid. Poți filtra apoi rutele pentru a vedea care este cea care ți se potrivește cel mai bine, și asta-i exact ceea ce face momondo. Te ajutăm să găsești zboruri în Catania, economisindu-ți timp și bani.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Londra în Catania cu politici de rezervare flexibilă?

Toate căutările de zboruri din Londra în Catania pe momondo pot fi filtrate pentru a le afișa pe acelea care au politici flexibile de rezervare.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Londra în Catania?

momondo te ajută să găsești cele mai bune zboruri din Londra în Catania punându-ți la dispoziție filtre care să selecteze doar zborurile corespunzătoare cerințelor tale. Astfel, poți filtra zboruri în funcție de numeroși factori, precum prețul, orele de decolare și de aterizare, aeroportul și compania aeriană.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Londra în Catania. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Dacă nu vrei neapărat să cumperi acum, ci doar cauți orientativ zboruri în Catania, momondo îți oferă o funcționalitate foarte utilă, alerta de preț, care va urmări pentru tine ruta Londra - Catania și te va anunța când se modifică tariful.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Catania

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.