Zboruri ieftine din Lisabona către Berlin

1 adult
Economic
De unde?
În?
Mi 4/10
Mi 11/10

Informații despre zborurile din Lisabona către Berlin

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Lisabona către Berlin

Cel mai scurt timp de zbor

3h 15m

Zboruri directe

În fiecare zi
Cel mai rapid zbor din Lisabona către Berlin durează 3h 15m.
Zborurile directe pleacă în fiecare zi Lisabona către Berlin.

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Lisabona către Berlin

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Berlin?

Ianuarie. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Lisabona către Berlin este ianuarie. Cea mai scumpă este August.

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul Lisabona - Berlin?

Cu 58 de zile zile înainte. Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din Lisabona către Berlin este cu aproximativ 58 de zile înainte de plecare.

Câte zboruri operează, în medie, pe zi din Lisabona în Berlin?

Din septembrie 2023, 2 zboruri vor pleca din Lisabona către Berlin în fiecare zi. Cea mai frecventă oră de plecare pentru această rută este 11:00, cu 88% din zborurile zilnice decolând la prânz.

Câte zboruri pleacă, în medie, pe săptămână din Lisabona către Berlin?

Începând cu septembrie 2023, 16 zboruri decolează din Lisabona și aterizează în Berlin în fiecare săptămână. Cea mai frecventă zi de decolare a zborurilor care operează această rută este Vineri, cu 31% dintre zborurile săptămânale plecând atunci.

 • Ce distanță este între Lisabona Humberto Delgado și Berlin Brandenburg cu avionul?

  Lisabona Humberto Delgado și Berlin Brandenburg se află la 2311,3 km distanță.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Aeroportul Lisabona Humberto Delgado - Aeroportul Berlin Brandenburg?

  Astăzi au fost actualizate prețurile pentru zboruri din Aeroportul Lisabona Humberto Delgado - Aeroportul Berlin Brandenburg.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Aeroportul Lisabona Humberto Delgado - Aeroportul Berlin Brandenburg?

  Vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, dar companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile lor limite legate de vârstă. Durata, programul zborului și escalele sunt câțiva dintre factorii care pot influența limitele legate de vârstă. Îți recomandăm să verifici încă o dată cu compania aeriana de la care rezervi zborul din Aeroportul Lisabona Humberto Delgado - Aeroportul Berlin Brandenburg.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Aeroportul Berlin Brandenburg?

  Documentele de călătorie obligatorii și asigurarea de sănătate de care vei avea nevoie pentru a călători în Aeroportul Berlin Brandenburg pot diferi în funcție de itinerar și de situația personală. În mod normal, ar trebui să ai la îndemână mai multe documente, precum buletinul sau permisul de conducere, în plus față de pașaportul valabil cel puțin șase luni de la data la care ajungi în Aeroportul Berlin Brandenburg. Este întotdeauna o idee bună să ceri sfaturi companiei aeriene sau unei entități terțe de încredere, precum IATA.


De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Lisabona în Berlin?

Găsirea de zboruri bune Lisabona - Berlin pe momondo este rapidă și simplă. Noi căutăm și îți afișăm numeroase opțiuni oferite de mai multe companii aeriene și de turism. Tu poți apoi folosi filtrele noastre pentru a găsi zborul în Berlin care ți se potrivește cel mai bine.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Lisabona în Berlin cu politici de rezervare flexibilă?

momondo îți poate afișa doar zborurile Lisabona - Berlin care au politici de rezervare flexibilă, punându-ți la dispoziție și alte filtre și funcționalități.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Lisabona în Berlin?

momondo te ajută să găsești cele mai bune zboruri din Lisabona în Berlin punându-ți la dispoziție filtre care să selecteze doar zborurile corespunzătoare cerințelor tale. Astfel, poți filtra zboruri în funcție de numeroși factori, precum prețul, orele de decolare și de aterizare, aeroportul și compania aeriană.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Lisabona în Berlin. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Sigur. momondo urmărește prețurile zborurilor Lisabona - Berlin. Tu nu ai nevoie decât de o adresă de e-mail validă, iar noi ne ocupăm de restul; atât de simplu și rapid.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Berlin

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.