Zboruri ieftine din Bratislava către Roma

1 adult
Economic
De unde?
În?
Jo 5/10
Jo 12/10

Informații despre zborurile din Bratislava către Roma

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Bratislava către Roma

Cel mai scurt timp de zbor

1h 35m

Zboruri directe

Lu, Jo și Du
Cel mai rapid zbor din Bratislava către Roma durează 1h 35m.
Zborurile directe pleacă luni, joi și duminică din Bratislava către Roma. Compania aeriană care operează zboruri directe este Ryanair..

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Bratislava către Roma

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Roma?

Ianuarie. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Bratislava către Roma este ianuarie. Cea mai scumpă este septembrie.

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul Bratislava - Roma?

Cu 22 de zile zile înainte. Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din Bratislava către Roma este cu aproximativ 22 de zile înainte de plecare.

Câte zboruri pleacă, în medie, pe săptămână din Bratislava către Roma?

Începând cu septembrie 2023, 1 zboruri operează săptămânal din Bratislava către Roma. Cea mai populară zi de plecare pentru această rută este Vineri, cu 100% dintre zboruri săptămânale decolând în această zi.

 • Ce distanță este între Bratislava - M. R. Štefánik și Roma cu avionul?

  Distanța în linie dreaptă dintre Bratislava - M. R. Štefánik și Roma este 782,0 km.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Aeroportul Bratislava - M. R. Štefánik - Roma?

  Prețurile pentru zboruri din Aeroportul Bratislava - M. R. Štefánik - Roma sunt permanent aduse la zi.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Aeroportul Bratislava - M. R. Štefánik - Roma?

  Vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, dar companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile restricții de vârstă, precum reguli privind durata și orele de zbor sau escalele. Îți recomandăm să verifici informația cu compania aeriana de la care rezervi zborul din Aeroportul Bratislava - M. R. Štefánik - Roma.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Roma?

  Documentele de călătorie obligatorii și asigurarea de sănătate pentru călătoria în Roma pot varia în funcție de planurile de călătorie și de circumstanțele fiecăruia. În general, ar trebui să ai cu tine mai multe acte de identitate, precum buletinul sau carnetul de conducere, împreună cu pașaportul cu o valabilitate de cel puțin șase luni de la data sosirii. Îți recomandăm să te consulți cu compania aeriană sau cu o instituție terță precum IATA


De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Bratislava în Roma?

Atunci când ți se oferă numeroase opțiuni de la companii de turism și aeriene de renume, să găsești zborul potrivit din Bratislava în Roma este cât se poate de simplu și rapid. Poți filtra apoi rutele pentru a vedea care este cea care ți se potrivește cel mai bine, și asta-i exact ceea ce face momondo. Te ajutăm să găsești zboruri în Roma, economisindu-ți timp și bani.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Bratislava în Roma cu politici de rezervare flexibilă?

Da, toate zborurile din Bratislava în Roma de pe momondo pot fi comparate și filtrate în funcție de politicile disponibile, inclusiv referitoare la flexibilitatea rezervării.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Bratislava în Roma?

După ce ai realizat o căutare pentru zborurile din Bratislava în Roma, momondo te ajută să îl găsești pe cel mai potrivit oferindu-ți o serie de filtre utile. Poți alege să ți se afișeze doar anumite zboruri, filtrate în funcție de factori precum compania aeriană, aeroportul, prețul, tipul de avion, metoda de plată etc.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Bratislava în Roma. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Da, momondo poate urmări prețurile zborurilor Bratislava - Roma, trimițându-ți un mail când apar modificări. Realizează o căutare și configurează o alertă de preț pentru care nu îți vom cere decât adresa de e-mail.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Roma

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.