Găsește cele mai ieftine zboruri către Bergen

Dus-întors
1 adult
Economic
De unde?
În?
Lu 30/5
Lu 6/6

Oferte din partea a peste 900 de site-uri de călătorii.

Despre zborurile în Bergen

Rezumat al prețurilor pentru zborurile în Bergen, durata și companiile aeriene

Cel mai bun preț doar dus

37 €

Cel mai bun preț dus-întors

121 €

Cel mai rapid zbor

5h 40m

Operat de

2 companii aeriene
Cel mai ieftin zbor doar dus în Bergen din România pe care l-am găsit în ultimele 72 de ore este 37 € (Bucureşti Aeroportul Henri Coandă - Bergen Flesland).
Cel mai ieftin zbor dus-întors în Bergen din România pe care l-am găsit în ultimele 72 de ore este 121 € (Bucureşti Aeroportul Henri Coandă - Bergen Flesland).
Cel mai rapid zbor din România în Bergen durează 5h 40m (Bucureşti Aeroportul Henri Coandă to Bergen Flesland).
Zborurile în Bergen sunt operate de 2 companii aeriene, printre care Lufthansa și Austrian Airlines.

Cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Bergen

Găsește cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Bergen, plecând din orașul sau aeroportul care îți este cel mai aproape
Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Bergen

CEL MAI IEFTIN TRASEU DIN Bucureşti CĂTRE Bergen

Bucureşti Aeroportul Henri Coandă (OTP) către Stavanger (SVG)

De obicei, zborurile către Bergen din Bucureşti sunt mai ieftine atunci când zbori din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă către Stavanger Sola, cu un preț mediu de 280 €

CEA MAI IEFTINĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE BERGEN DIN BUCUREŞTI AEROPORTUL HENRI COANDĂAugustCu 19% mai ieftinZborurile din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă către Bergen costă în medie doar 233 € în August
CEA MAI SCUMPĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE BERGEN DIN BUCUREŞTI AEROPORTUL HENRI COANDĂoctombrieCu 33% mai scumpÎn octombrie, un zbor către Bergen din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă costă aproximativ 383 €
CEA MAI POPULARĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE BERGEN DIN BUCUREŞTI AEROPORTUL HENRI COANDĂdecembrie586% mai vizitatUtilizatorii momondo caută zboruri către Bergen din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă în decembrie mai des decât în orice altă lună

Care este cel mai bun moment pentru a zbura către Bergen?

Cel mai bun preț găsit pe momondo către Bergen a fost de 34 €/persoană, cu plecare din Londra; acesta este cu 88% mai ieftin decât media zborurilor către Bergen. Pentru a găsi cel mai ieftin preț din zona ta către Bergen, folosește funcționalitatea momondo Ghid pentru prețul acestei rute.

Luna martie este, în medie, cea mai ieftină pentru a zbura în Bergen din România, majoritatea prețurilor fiind de doar 216 €. Dacă nu vrei să vizitezi Bergen în martie, atunci at trebui să aștepți până în luna August pentru a zbura din România; și atunci, prețurile biletelor de avion sunt ieftine, având un preț mediu de 241 €.

Recomandăm cumpărarea zborurilor din România către Bergen cu 60 zile înainte de data plecării pentru că acela este momentul în care utilizatorii momondo tind să găsească cele mai bune prețuri. În medie, utilizatorii noștri au găsit zboruri în Bergen la 286 €. Totuși, în ultimele 72 de ore, oamenii au găsit zboruri din România la prețuri de doar 121 €.

Cea mai ieftină zi pentru a zbura din România în Bergen este duminică. Călătorii care aleg să plece din Bergen într-o zi de duminică pot găsi cu ușurință bilete de avion de la doar 31 €. Zborurile din România în Bergen într-o zi de sâmbătă will vor fi, de obicei, mai scumpe - în jur de 287 €. Să ai în vedere faptul că prețurile pentru ambele zile pot fluctua în funcție de sezon și de cerere.

Datele noastre arată că cele mai ieftine zboruri din România în Bergen sunt, de obicei, cele cu plecare după-amiaza. Utilizatorii nosștri au găsit zboruri către Bergen după-amiaza pentru numai 32 €. La prânz există cea mai mare cerere de zboruri către Bergen, așa că prețurile costă în jur de 281 € pe bilet.

Cei care zboară spre Bergen ar putea găsi prețuri mai bune la Aeroportul Stord (la 67 km de centrul orașului Bergen), Aeroportul Førde Bringeland (la 114 km de centrul orașului Bergen), Aeroportul Haugesund (la 117 km de centrul orașului Bergen), Aeroportul Sogndal Haukasen (la 130 km de centrul orașului Bergen) sau Aeroportul Flora (la 133 km de centrul orașului Bergen) în funcție de lună și de aeroportul de plecare.

Poți găsi oferte către Aeroportul Haugesund, cu un preț mediu de 226 €/persoană. Să ai, totuși, în vedere că prețul poate fluctua în funcție de aeroportul tău de plecare. Pentru a economisi bani, folosește funcționalitatea momondo Ghid pentru prețul acestei rute.Oferte găsite pe momondo pentru zborurile către Bergen

Vezi care sunt unele dintre cele mai bune prețuri găsite recent de utilizatorii momondo pentru zborurile din România în Bergen
Companii aeriene multiple
14 iun.
OTP15:30Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
28h 50m
2 de escale
BGO20:20Bergen Flesland
21 iun.
BGO10:05Bergen Flesland
18h 30m
2 de escale
OTP04:35Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Companii aeriene multiple
14 iun.
OTP15:45Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
19h 15m
1 escală
BGO11:00Bergen Flesland
21 iun.
BGO10:05Bergen Flesland
18h 30m
2 de escale
OTP04:35Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Companii aeriene multiple
14 iun.
OTP15:45Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
19h 15m
1 escală
BGO11:00Bergen Flesland
21 iun.
BGO03:55Bergen Flesland
10h 00m
1 escală
OTP13:55Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Companii aeriene multiple
11 aug.
OTP17:15Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
27h 40m
1 escală
BGO20:55Bergen Flesland
14 aug.
BGO08:00Bergen Flesland
35h 25m
2 de escale
OTP19:25Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Companii aeriene multiple
14 iun.
OTP04:40Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
15h 30m
2 de escale
BGO20:10Bergen Flesland
21 iun.
BGO04:25Bergen Flesland
24h 10m
3 de escale
OTP04:35Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Companii aeriene multiple
11 aug.
OTP01:25Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
11h 40m
2 de escale
BGO13:05Bergen Flesland
14 aug.
BGO08:00Bergen Flesland
35h 25m
2 de escale
OTP19:25Bucureşti Aeroportul Henri Coandă

Găsește cele mai ieftine zboruri doar dus în Bergen

Dacă te interesează zborurile doar dus din România în Bergen, vezi mai jos câteva dintre oferte noastre oferite de Austrian Airlines și Lufthansa
Companii aeriene multiple
22 iun.
OTP19:45Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
20h 50m
2 de escale
BGO16:35Bergen Flesland
Companii aeriene multiple
22 iun.
OTP15:50Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
21h 15m
1 escală
BGO13:05Bergen Flesland
Companii aeriene multiple
2 aug.
OTP11:20Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
30h 25m
2 de escale
BGO17:45Bergen Flesland

Care companie aeriană zboară către Bergen?

Iată o selecție a celor mai populare și mai ieftine companii aeriene pentru zborurile tale către Bergen

Ce companii aeriene zboară în Bergen?

Wizz Air este compania aeriană pentru care optează majoritatea utilizatorilor momondo din România, atunci când își rezervă zborurile în Bergen. KLM, Lufthansa și Scandinavian Airlines sunt alte alegeri populare pentru zborul din România în Bergen. Majoritatea companiilor cre zboară din România în Bergen operează zboruri în mod constat, deși opțiunile pe care le vei avea depind de aeroportul de plecare.

Zboruri KLM în Bergen

KLM zboară în Bergen aproximativ de 20 de ori pe săptămână. Ofertele de preț depind de destinație, dar s-au găsit prețuri începând de la 181 € cu plecare din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă în Bergen. KLM a fost notat cu 7,8/10 în evaluările primite pe momondo.

Zboruri Scandinavian Airlines în Bergen

Ofertele pentru zborurile Scandinavian Airlines în Bergen încep de la 90 €, acesta fiind cel mai bun preț găsit recent pe momondo (se referă la o călătorie dus-întors cu plecare din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă). În timpul unei săptămâni obișnuite, prețurile zborurilor Scandinavian Airlines sunt mai ridicate, dar variază în funcție de aeroportul de plecare. Stavanger Sola este cel mai popular aeroport de plecare pentru rutele Scandinavian Airlines cu destinația Bergen, ceea ce înseamnă că oferă și cele mai multe opțiuni. Compania Scandinavian Airlines este punctată cu nota 7,5/10 în 164 de evaluări.


Rute populare către Bergen

Cele mai frecvente căutări de zboruri către Bergen, împreună cu cele mai mici prețuri și cele mai scurte durate de zbor
Zboruri din Bucureşti către Bergen
Cel mai scurt timp de zbor19h 15m
Cel mai ieftin121 €

Începe să-ți planifici călătoria în Bergen


Zboruri către alte orașe din Norvegia

Ți-ai pierdut interesul pentru Bergen? Aruncă o privire peste zborurile către alte orașe din Norvegia

De ce să folosești momondo?

Atunci când ți se afișează o mulțime de opțiuni din partea unor companii și agenții de renume, poți găsi cu ușurință zborul potrivit în Bergen. Poți filtra apoi aceste opțiuni pentru a-l alege pe ce mai bun și asta este exact ceea ce face momondo. Te ajutăm să găsești, repede și ușor, zboruri în Bergen, economisind timp și bani.

Da, momondo îți permite să filtrezi rezultatele zborurilor în Bergen astfel încât să ți se afișeze doar cele cu politici de rezervare flexibilă.

momondo pune la dispoziție o serie de filtre pentru a te ajuta să găsești cel mai bun zbor în Bergen. Filtrează rezultatele în funcție de preț, companie aeriană, aeroport, clasa cabinei, tip de avion, formă de plată, escale și multe altele.

Cu momondo, alertele de preț pentru zborurile în Bergen sunt rapid și simplu de setat. Realizează căutarea care te interesează și selectează funcționalitatea alertei; atât de simplu.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Călătorii flexibile
momondo îți înțelege nevoia de flexibilitate și de aceea îți punem la dispoziție un filtru special pentru zborurile care nu percep taxe de modificare.
Sfaturi de la experți
Informații bazate pe date și redactate pentru a te ajuta să găsești cel mai bun zbor (de la cel mai ieftin moment de zbor al zilei la intervalul cu care să rezervi în avans).
Alerte de preț
Urmărește prețul rutei de zbor preferate și primește alerte atunci când apar modificări.