Mașini de închiriat keddy by Europcar în Fort-de-France

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu keddy by Europcar în Fort-de-France

Fort-de-France, Martinica
8 dec — 15 dec
Fort-de-France, Martinica
Vi 8/12
Amiază
Vi 15/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Fort-de-France în keddy by Europcar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto keddy by Europcar din Fort-de-France, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

keddy by Europcar

4 sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu keddy by Europcar în Fort-de-France

Are keddy by Europcar o sucursală în Aeroportul Fort-de-France Lamentin?

Da, keddy by Europcar are 1 sucursală în Aeroportul Fort-de-France Lamentin, a cărei adresă este Fort-de-France Le Lamentin Airport.

Care este cea mai populară mașină de închiriat de la keddy by Europcar în Fort-de-France, în luna ianuarie?

În ianuarie, utilizatorii noștri care au închiriat o mașină de la keddy by Europcar în Fort-de-France au preferat o mașină Intermediar. Dacă dorești să rezervi un vehicul Intermediar în această lună, așteaptă-te la un preț mediu de 39 €/zi și la unul minim de 39 €/zi. Ține minte că prețurile pot fluctua în funcție de timpul cu care rezervi în avans și de modelul de mașină pe care îl alegi.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Fort-de-France?

Prețurile pentru mașini în Fort-de-France sunt actualizate zilnic.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Fort-de-France?

30 de operatori pentru mașini în Fort-de-France există pe piață începând cu decembrie 2023.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Fort-de-France?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Fort-de-France. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Fort-de-France?

Atunci când închiriezi o mașină în Fort-de-France, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. Un permis de conducere internațional este necesar dacă permisul de conducere este într-o limbă diferită de cea a țării de închiriere și poate fi necesar pentru a evita riscul unor potențiale amenzi. În cazul în care închiriezi în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Fort-de-France

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.