Mașini de închiriat Top Rent-A-Car în Albena

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Top Rent-A-Car în Albena

Albena, Bulgaria
5 dec — 12 dec
Albena, Bulgaria
Ma 5/12
Amiază
Ma 12/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Albena în Top Rent-A-Car

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Top Rent-A-Car din Albena, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Top Rent-A-Car

5 sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Top Rent-A-Car în Albena

Care este cea mai populară mașină de închiriat de la Top Rent-A-Car în Albena, în luna decembrie?

În decembrie, utilizatorii noștri care au închiriat o mașină de la Top Rent-A-Car în Albena au preferat o mașină Dubă pentru pasageri. Dacă dorești să rezervi un vehicul Dubă pentru pasageri în această lună, așteaptă-te la un preț mediu de 22 €/zi și la unul minim de 22 €/zi. Ține minte că prețurile pot fluctua în funcție de timpul cu care rezervi în avans și de modelul de mașină pe care îl alegi.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Albena?

Prețurile pentru mașini în Albena au fost actualizate ieri.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Albena?

12 operatori pentru mașini în Albena există pe piață începând cu noiembrie 2023.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Albena?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Albena. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Albena?

Atunci când închiriezi o mașină în Albena, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. Un permis de conducere internațional este necesar dacă permisul de conducere este într-o limbă diferită de cea a țării de închiriere și poate fi necesar pentru a evita riscul unor potențiale amenzi. În cazul în care închiriezi în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Albena

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.