Mașini de închiriat Thrifty în Sydney

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Thrifty în Sydney

Sydney, NSW, Australia
2 iun — 9 iun
Returnare în același loc
Sydney, NSW, Australia
Jo 2/6
Amiază
Jo 9/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Sydney în Thrifty

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Thrifty din Sydney, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
8 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,9

Confort

7,0

Evaluare Generală

6,8

Preluare/Returnare

6,4

Valoare

6,3

Informații despre mașini de închiriat cu Thrifty în Sydney

Pentru a se asigura că te simți confortabil atunci când închiriezi o mașină cu Thrifty în Sydney în timpul pandemiei de COVID-19, compania și-a luat precauții suplimentare, precum metode de curățire în profunzime a vehiculelor și a birourilor de închiriere. Thrifty a mai introdus perioada aceasta și politicile de mai jos, ca măsuri preventive adiționale:
• Curățire profundă în autobuzele de transfer

Momentan, Thrifty are 2 sucursale în Aeroportul Sydney Kingsford Smith:
Keith Smith Ave
Sydney Intl Ap.

Da, în Sydney, Thrifty oferă anulare gratuită la mașinile de închiriat. Totuși, îți recomandăm întotdeauna să apelezi Thrifty dacă vrei să faci o anulare în ultimul moment, întrucât acestea împlică uneori taxe. Poți găsi o listă cu numerele de telefon ale agenției Thrifty aici, sub fila Sucursale.

Thrifty are 8 sucursale de închirieri auto în Sydney. Conform datelor noastre, cea aflată la Keith Smith Ave este cea mai populară. În ultimele 12 luni, 62% dintre utilizatorii care au căutat să închirieze o mașină de la Thrifty în Sydney au ales să o închirieze pe cea aflată la Keith Smith Ave.