Mașini de închiriat Sunnycars în San José

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Sunnycars în San José

San José, Costa Rica
18 dec — 25 dec
San José, Costa Rica
Lu 18/12
Amiază
Lu 25/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale San José în Sunnycars

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Sunnycars din San José, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Sunnycars

7 sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Sunnycars în San José

Are Sunnycars o sucursală în Aeroportul San José Juan Santamaria Intl?

Da. Sunnycars are 2 sucursale în Aeroportul San José Juan Santamaria Intl, care se află la Station is on Airport grounds și Mango Plaza 111, 1km North Of Juan.

Câte sucursale de închirieri auto are Sunnycars în San José?

În San José, Sunnycars are 7 sucursale. General Canas Hwy 3KM este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 98% dintre cei care au rezervat o mașină în San José de la Sunnycars, pe momondo, au mers la General Canas Hwy 3KM.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în San José?

Prices for mașini in San José are refreshed on a daily basis.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în San José?

Numărul de operatori disponibili pentru mașini în San José este de 79 (de la decembrie 2023).

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în San José?

În diferite țări, inclusiv în San José, vârsta minimă pentru șoferi variază. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în San José?

Toți șoferii trebuie să aibă un permis de conducere complet valabil atunci când închiriază o mașină în San José. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în San José

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.