Mașini de închiriat Sunnycars în Kuweit

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Sunnycars în Kuweit

Kuweit, Kuweit
18 dec — 25 dec
Kuweit, Kuweit
Lu 18/12
Amiază
Lu 25/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Kuweit în Sunnycars

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Sunnycars din Kuweit, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Sunnycars

3 sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Sunnycars în Kuweit

Are Sunnycars o sucursală în Aeroportul Kuwait?

Există 1 sucursală în Aeroportul Kuwait. Adresa biroului de închirieri auto Sunnycars este 50 Road Kuwait Intl Airport Rd.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Kuweit?

Prices for mașini in Kuweit refresh daily.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Kuweit?

37 de operatori pentru mașini în Kuweit există pe piață începând cu decembrie 2023.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Kuweit?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Kuweit. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Kuweit?

Toți șoferii trebuie să aibă un permis de conducere complet valabil atunci când închiriază o mașină în Kuweit. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Kuweit

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.