Mașini de închiriat Sunnycars în Fukuoka

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Sunnycars în Fukuoka

Fukuoka, Japonia
4 oct — 11 oct
Returnare în același loc
Fukuoka, Japonia
Mi 4/10
Amiază
Mi 11/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Fukuoka în Sunnycars

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Sunnycars din Fukuoka, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Sunnycars

4 sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Sunnycars în Fukuoka

Are Sunnycars o sucursală în Aeroportul Fukuoka?

Sunnycars are 2 sucursale în Aeroportul Fukuoka. Vei găsi agenția Sunnycars la adresele 2-2-35 Kuko Mae, respectiv 4-11-9, Higashi-Hie.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Fukuoka?

Prices for mașini in Fukuoka are refreshed on a daily basis.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Fukuoka?

Numărul de operatori disponibili pentru mașini în Fukuoka este de 134 (de la septembrie 2023).

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Fukuoka?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Fukuoka. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Fukuoka?

Pentru a închiria o mașină în Fukuoka, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Fukuoka

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.