Mașini de închiriat Sunnycars în Augsburg

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Sunnycars în Augsburg

Augsburg, Germania
29 mai — 5 iun
Returnare în același loc
Augsburg, Germania
Du 29/5
Amiază
Du 5/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Augsburg în Sunnycars

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Sunnycars din Augsburg, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
9 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Sunnycars în Augsburg

Sunnycars vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Augsburg se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Augsburg. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Nu, Sunnycars nu are momentan nicio sucursală în Aeroportul Munchen Augsburg/Mühlhausen. Însă, cel mai probabil, există în aeroport alte agenții de închirieri auto din care să alegi.

Donaustrasse 15 este cea mai populară sucursală a agenției Sunnycars dintre toate cele 9 locations pe care le are în Augsburg. Conform datelor oferite de căutările utilizatorilor noștri în ultimele 12 luni, 44% dintre cei care au ales să își închirieze mașină cu Sunnycars, au făcut-o din această sucursală în Donaustrasse 15.


Mașini de închiriat în Bavaria, de la Sunnycars

Închiriază o mașină de la Sunnycars în alte orașe din Bavaria, precum Munchen, Memmingen și Nürnberg