Mașini de închiriat Sunnycars în Augsburg

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Sunnycars în Augsburg

Augsburg, Germania
3 oct — 10 oct
Returnare în același loc
Augsburg, Germania
Ma 3/10
Amiază
Ma 10/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Augsburg în Sunnycars

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Sunnycars din Augsburg, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Sunnycars

4 sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Sunnycars în Augsburg

Are Sunnycars o sucursală în Aeroportul Munchen Augsburg/Mühlhausen?

Nu, Sunnycars nu are momentan nicio sucursală în Aeroportul Munchen Augsburg/Mühlhausen. Însă, cel mai probabil, există în aeroport alte agenții de închirieri auto din care să alegi.

Câte sucursale de închirieri auto are Sunnycars în Augsburg?

Zugspitzstr. 187 este cea mai populară sucursală a agenției Sunnycars dintre 5 sucursale pe care le are în Augsburg. Conform datelor oferite de căutările utilizatorilor noștri în ultimele 12 luni, 73% dintre cei care au ales să își închirieze mașină cu Sunnycars, au făcut-o din această sucursală în Zugspitzstr. 187.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Augsburg?

Prices for mașini in Augsburg are refreshed on a daily basis.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Augsburg?

Începând cu septembrie 2023, ai la dispoziție 50 de operatori pentru mașini în Augsburg.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Augsburg?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Augsburg. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Augsburg?

Pentru a închiria o mașină în Augsburg, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Mașini de închiriat în Bavaria, de la Sunnycars

Închiriază o mașină de la Sunnycars în alte orașe din Bavaria, precum Sunnycars în Munchen, Sunnycars în Memmingen și Sunnycars în Nürnberg

Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Augsburg

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.