Mașini de închiriat Sixt în Victoria

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Sixt în Victoria

Victoria, Seychelles
2 iun — 9 iun
Returnare în același loc
Victoria, Seychelles
Jo 2/6
Amiază
Jo 9/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Victoria în Sixt

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Sixt din Victoria, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
5 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

9,0

Confort

5,0

Evaluare Generală

7,0

Preluare/Returnare

8,0

Valoare

6,0

Informații despre mașini de închiriat cu Sixt în Victoria

Sixt vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Victoria se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Victoria. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Sixt are 1 sucursală în Aeroportul Victoria Mahe Seychelles Internaţional. Vei găsi agenția Sixt la adresa International Airport.

Vehiculele de tip SUV sunt cele mai populare închirieri ale agenției Sixt în Victoria, în timpul lunii iunie. În medie, acestea vor costa 88 € pe zi, în vreme cel prețul cel mai ieftin găsit în iunie a fost de 88 € pe zi.

Sixt operează momentan în 5 sucursale în Victoria. Cea mai populară dintre acestea se află la adresa: International Airport. În ultimele 12 luni, 84% dintre utilizatorii care au căutat oferte auto cu Sixt în Victoria, și-au închiriat mașina din această sucursală.