Mașini de închiriat Sixt în Victoria

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Sixt în Victoria

Victoria, Seychelles
7 oct — 14 oct
Returnare în același loc
Victoria, Seychelles
Sâ 7/10
Amiază
Sâ 14/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Victoria în Sixt

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Sixt din Victoria, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Sixt

2 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

2,0

Confort

2,0

Evaluare Generală

4,0

Preluare/Returnare

2,0

Valoare

2,0

Informații despre mașini de închiriat cu Sixt în Victoria

Are Sixt o sucursală în Aeroportul Victoria Mahe Seychelles Internaţional?

Sixt are 1 sucursală în Aeroportul Victoria Mahe Seychelles Internaţional. Vei găsi agenția Sixt la adresa International Airport.

Care este cea mai populară mașină de închiriat de la Sixt în Victoria, în luna octombrie?

Vehiculele de tip Economy sunt cele mai populare închirieri ale agenției Sixt în Victoria, în timpul lunii octombrie. În medie, acestea vor costa 70 € pe zi, în vreme cel prețul cel mai ieftin găsit în octombrie a fost de 70 € pe zi.

Câte sucursale de închirieri auto are Sixt în Victoria?

Sixt operează momentan în 2 sucursale din Victoria. Cea mai populară sucursală din Victoria pe care Sixt o are se află la adresa: Cat Cocos Jetty. În ultimele 12 luni, 88% dintre utilizatorii care au căutat oferte auto cu Sixt în Victoria, și-au închiriat mașina din sucursala Cat Cocos Jetty.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Victoria?

Prices for mașini in Victoria refresh daily.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Victoria?

Începând cu septembrie 2023, ai la dispoziție 58 de operatori pentru mașini în Victoria..

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Victoria?

În diferite țări, inclusiv în Victoria, vârsta minimă pentru șoferi variază. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Victoria?

Toți șoferii trebuie să aibă un permis de conducere complet valabil atunci când închiriază o mașină în Victoria. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Victoria

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.

Economisește bani când rezervi mașini pe momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.