Mașini de închiriat Sixt în Bruxelles

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Sixt în Bruxelles

Bruxelles, Belgia
29 sept — 6 oct
Returnare în același loc
Bruxelles, Belgia
Vi 29/9
Amiază
Vi 6/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat cu Sixt în Bruxelles, Regiunea Capitalei Bruxelles

Găsește-ți mașina perfectă de închiriat cu momondo

Mașini Mică

40 € - 100 €

Toate tipurile de mașini

52 € - 141 €

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină Mică de la Sixt în Bruxelles, Regiunea Capitalei Bruxelles este ianuarie, când prețul mediu este de 40 € pe zi. Acesta este un preț cu 34% mai ieftin decât media anuală de 61 €, percepută de Sixt pentru o mașină Mică în Bruxelles. În vreme ce ianuarie este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, iulie este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în iulie, în funcție de ziua în care rezervi.

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină Medie de la Sixt în Bruxelles, Regiunea Capitalei Bruxelles este noiembrie, când prețul mediu este de 29 € pe zi. Acesta este un preț cu 70% mai ieftin decât media anuală de 95 €, percepută de Sixt pentru o mașină Medie în Bruxelles. În vreme ce noiembrie este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, iunie este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în iunie, în funcție de ziua în care rezervi.

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină Mare de la Sixt în Bruxelles, Regiunea Capitalei Bruxelles este februarie, când prețul mediu este de 41 € pe zi. Acesta este un preț cu 66% mai ieftin decât media anuală de 122 €, percepută de Sixt pentru o mașină Mare în Bruxelles. În vreme ce februarie este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, iulie este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în iulie, în funcție de ziua în care rezervi.

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină SUV de la Sixt în Bruxelles, Regiunea Capitalei Bruxelles este februarie, când prețul mediu este de 41 € pe zi. Acesta este un preț cu 64% mai ieftin decât media anuală de 115 €, percepută de Sixt pentru o mașină SUV în Bruxelles. În vreme ce februarie este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, iulie este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în iulie, în funcție de ziua în care rezervi.

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină Dubă de la Sixt în Bruxelles, Regiunea Capitalei Bruxelles este noiembrie, când prețul mediu este de 67 € pe zi. Acesta este un preț cu 46% mai ieftin decât media anuală de 125 €, percepută de Sixt pentru o mașină Dubă în Bruxelles. În vreme ce noiembrie este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, septembrie este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în septembrie, în funcție de ziua în care rezervi.


Sucursale Bruxelles în Sixt

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Sixt din Bruxelles, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Sixt

2 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,2

Confort

6,7

Evaluare Generală

5,7

Preluare/Returnare

5,9

Valoare

5,8

Informații despre mașini de închiriat cu Sixt în Bruxelles

Cât mă va costa închirerea unei mașini de la Sixt în Bruxelles, în luna octombrie?

Conform datelor de anul trecut, de la agenția Sixt te poți aștepta la prețuri medii de 136 € pe zi pentru închirierea unei mașini în Bruxelles, în luna octombrie. Totuși, nu ar fi neobișnuit să găsești prețuri începând de la 72 € pe zi, oferite de Sixt în această perioadă a anului, în orașul Bruxelles. 949 € este costul mediu obișnuit pentru închirerea timp de o săptămână a unei mașini de la Sixt în Bruxelles, în luna octombrie.

Are Sixt o sucursală în Aeroportul Bruxelles-National?

Sixt are 1 sucursală în Aeroportul Bruxelles-National. Vei găsi agenția Sixt la adresa Arrival Hall.

Care este cea mai populară mașină de închiriat de la Sixt în Bruxelles, în luna octombrie?

Conform datelor noastre, vehiculele de tip SUV sunt cele mai populare tipuri de mașină pentru cei care închiriază de la Sixt, în timp ce vizitează Bruxelles în luna octombrie. Conform prețurilor agenției Sixt din luna octombrie a anului trecut, te poți aștepta la un preț mediu de 136 €/zi pentru închirierea unei vehicul tip SUV. Pentru luna octombrie, utilizatorii noștri au găsit și prețuri de doar 72 €/zi, ceea ce înseamnă că ai putea găsi și tu prețuri similare pe momondo anul acesta.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Bruxelles?

Prices for mașini in Bruxelles refresh daily.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Bruxelles?

45 de operatori pentru mașini în Bruxelles există pe piață începând cu septembrie 2023.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Bruxelles?

În diferite țări, inclusiv în Bruxelles, vârsta minimă pentru șoferi variază. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Bruxelles?

Atunci când închiriezi o mașină în Bruxelles, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. Un permis de conducere internațional este necesar dacă permisul de conducere este într-o limbă diferită de cea a țării de închiriere și poate fi necesar pentru a evita riscul unor potențiale amenzi. În cazul în care închiriezi în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Mașini de închiriat de la alte agenții din Bruxelles

Nu găsești ceea ce căuți la cei de la Sixt? Compară oferte de închirieri auto de la alte companii din Bruxelles

Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Bruxelles

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.