Mașini de închiriat Sixt în Bruxelles

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Sixt în Bruxelles

Bruxelles, Belgia
30 mai — 6 iun
Returnare în același loc
Bruxelles, Belgia
Lu 30/5
Amiază
Lu 6/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat cu Sixt în Bruxelles, Regiunea Capitalei Bruxelles

Găsește-ți mașina perfectă de închiriat cu momondo

Mașini Mică

25 € - 89 €

Toate tipurile de mașini

25 € - 182 €

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină Mică de la Sixt în Bruxelles, Regiunea Capitalei Bruxelles este septembrie, când prețul mediu este de 25 € pe zi. Acesta este un preț cu 53% mai ieftin decât media anuală de 54 €, percepută de Sixt pentru o mașină Mică în Bruxelles. În vreme ce septembrie este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, iunie este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în iunie, în funcție de ziua în care rezervi.


Sucursale Bruxelles în Sixt

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Sixt din Bruxelles, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,5

Confort

8,2

Evaluare Generală

7,8

Preluare/Returnare

7,6

Valoare

7,5

Informații despre mașini de închiriat cu Sixt în Bruxelles

Sixt vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Bruxelles se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Bruxelles. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Sixt are 1 sucursală în Aeroportul Bruxelles-National. Vei găsi agenția Sixt la adresa Arrival Hall.

Conform datelor noastre, vehiculele de tip Dubă pentru pasageri sunt cele mai populare tipuri de mașină pentru cei care închiriază de la Bruxelles, în luna iunie. Conform prețurilor agenției Sixt din luna iunie a anului trecut, te poți aștepta la un preț mediu de 155 €/zi pentru închirierea unei vehicul tip Dubă pentru pasageri. Pentru luna iunie, utilizatorii noștri au găsit și prețuri de doar 151 €/zi, ceea ce înseamnă că ai putea găsi și tu prețuri similare pe momondo anul acesta.

Dacă vrei să economisești bani atunci când închiriezi o mașină de la Sixt, atunci închiriază un vehicul Compact, cel mai ieftin tip din Bruxelles. Închirierea unei mașini Compact cu Sixt costă, în medie, 55 € pe zi, ceea ce este cu 16% mai ieftin decât cea mai scumpă mașină. Anul trecut, 13% dintre utilizatorii noștri au optat pentru închirerea unei mașini Compact (de la Sixt), economisind astfel bani în călătoria lor în Bruxelles.

Sixt are în Bruxelles 4 sucursale de închirieri auto. Conform utilizatorilor noștri, cea mai populară dintre acestea este cea aflată la adresa Arrival Hall. 72% dintre cei care au închiriat o mașină de la Sixt în Bruxelles în ultimul an, au închiriat-o de la această sucursală.


Mașini de închiriat de la alte agenții din Bruxelles

Nu găsești ceea ce căuți la cei de la Sixt? Compară oferte de închirieri auto de la alte companii din Bruxelles