Mașini de închiriat Sixt în Amsterdam

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Sixt în Amsterdam

Amsterdam, Olanda
24 mai — 31 mai
Returnare în același loc
Amsterdam, Olanda
Ma 24/5
Amiază
Ma 31/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Amsterdam în Sixt

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Sixt din Amsterdam, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
6 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,1

Confort

7,5

Evaluare Generală

6,7

Preluare/Returnare

6,4

Valoare

6,3

Informații despre mașini de închiriat cu Sixt în Amsterdam

Sixt vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Amsterdam se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Amsterdam. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Închirierea unei mașini de la Sixt în Amsterdam, în luna iunie, te va costa, în medie, 112 € pe zi. Totuși, utilizatorii noștri au găsit prețuri începând de la 48 € pe zi. Dacă ai nevoie să închiriezi o mașină cu Sixt timp de o săptămână în iunie, în Amsterdam, așteaptă-te la un preț de aproximativ 785 € . Aceste prețuri se bazează pe cele de anul trecut, dar este foarte probabil ca și anul acesta să găsești oferte asemănătoare pe momondo.

Da, există 1 centru de închirieri auto Sixt în Aeroportul Amsterdam Schiphol (Schiphol Plaza Aankomstpass.22).

Cu un cost mediu de 133 €/zi, închirierea unei mașini de tip SUV, de la Sixt, în Amsterdam (în luna iunie) este cea mai populară opțiune a utilizatorilor momondo. Ai mai putea găsi oferte la mașini de închiriat de la Sixt, în Amsterdam, începând de la 90 €/zi - care a fost cel mai mic preț găsit în luna iunie a anului trecut.

Cel mai ieftin tip de mașină de închiriat cu Sixt în Amsterdam este Compact (76 €/zi, prețul mediu). Anul trecut, 11% dintre utilizatorii noștri care au închiriat o mașină de la Sixt au ales Compact, tocmai pentru costul său redus. De asemenea, Compact este cu 37% mai ieftin/ă decât cea mai scumpă mașină disponibilă la agenția Sixt, în Amsterdam.

Schiphol Plaza Aankomstpass.22 este cea mai populară sucursală a agenției Sixt dintre toate cele 6 locations pe care le are în Amsterdam. Conform datelor oferite de căutările utilizatorilor noștri în ultimele 12 luni, 59% dintre cei care au ales să își închirieze mașină cu Sixt, au făcut-o din această sucursală în Schiphol Plaza Aankomstpass.22.


Mașini de închiriat de la alte agenții din Amsterdam

Nu găsești ceea ce căuți la cei de la Sixt? Compară oferte de închirieri auto de la alte companii din Amsterdam