Mașini de închiriat National în Doha

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu National în Doha

Doha, Qatar
30 mai — 6 iun
Returnare în același loc
Doha, Qatar
Lu 30/5
Amiază
Lu 6/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Doha în National

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto National din Doha, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
5 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu National în Doha

Fiecare sucursală National din Doha aplică proceduri de curățire în profunzime în timpul pandemiei de COVID-19 pentru a garanta siguranța clienților și personalului. Aceste precauții suplimentare includ dezinfectarea zonelor atinse frecvent, precum interiorul și exteriorul mașinilor de închirieri, și a spațiilor de preluare și predare a vehiculelor. National a introdus și alte precauții în plus, printre care:
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Curățire profundă în autobuzele de transfer
• Promisiunea de curățare completă
• Instruire exhaustivă a personalului

Există 1 sucursală în Aeroportul Doha Hamad Intl. Adresa biroului de închirieri auto National este Rental Lounge Vertical Circle.

National oferă într-adevăr anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Doha (deși ar putea percepe o taxă pentru anulările de ultim moment). Poți apela National dacă vrei să afli mai multe despre politicile lor. Pentru o listă a numerelor lor de telefon, fă clic aici, apoi selectează fila Sucursale.

National deține 5 sucursale de închirieri auto în Doha. Cea aflată la adresa Rental Lounge Vertical Circle este cea mai populară în rândul utilizatorilor noștri. În ultimele 12 luni, 84% dintre utilizatorii noștri, care au închiriat o mașină de la National în Doha, au ales această sucursală.