Mașini de închiriat Hertz în Victoria

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Hertz în Victoria

Victoria, Seychelles
2 iun — 9 iun
Returnare în același loc
Victoria, Seychelles
Jo 2/6
Amiază
Jo 9/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Victoria în Hertz

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Hertz din Victoria, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
12 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

2,0

Confort

2,0

Evaluare Generală

4,0

Preluare/Returnare

6,0

Valoare

2,0

Informații despre mașini de închiriat cu Hertz în Victoria

Fiecare sucursală Hertz din Victoria aplică proceduri de curățire în profunzime în timpul pandemiei de COVID-19 pentru a garanta siguranța clienților și personalului. Aceste precauții suplimentare includ dezinfectarea zonelor atinse frecvent, precum interiorul și exteriorul mașinilor de închirieri, și a spațiilor de preluare și predare a vehiculelor. Hertz a introdus și alte precauții în plus, printre care:
• Fiecărui vehicul i se atașează sigla „Gold Standard Clean” de închiriat după curățire
• Instruire exhaustivă a personalului

Hertz are 1 sucursală în Aeroportul Victoria Mahe Seychelles Internaţional. Vei găsi agenția Hertz la adresa Mahe Island.

Hertz oferă într-adevăr anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Victoria (deși ar putea percepe o taxă pentru anulările de ultim moment). Poți apela Hertz dacă vrei să afli mai multe despre politicile lor. Pentru o listă a numerelor lor de telefon, fă clic aici, apoi selectează fila Sucursale.

Hertz operează momentan în 12 sucursale în Victoria. Cea mai populară dintre acestea se află la adresa: Mahe Island. În ultimele 12 luni, 80% dintre utilizatorii care au căutat oferte auto cu Hertz în Victoria, și-au închiriat mașina din această sucursală.