Mașini de închiriat Hertz în Leeds

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Hertz în Leeds

Leeds, ENG, Marea Britanie
12 dec — 19 dec
Leeds, ENG, Marea Britanie
Ma 12/12
Amiază
Ma 19/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Leeds în Hertz

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Hertz din Leeds, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Hertz

4 sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Hertz în Leeds

Are Hertz o sucursală în Aeroportul Leeds/Bradford?

Da, există 1 centru de închirieri auto Hertz în Aeroportul Leeds/Bradford (Car Rental Centre).

Oferă Hertz anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Leeds?

Hertz oferă anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Leeds. Reține că ar putea exista totuși o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă vrei să afli mai multe despre politicile de anulare Hertz, fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon (sub fila Sucursale).

Câte sucursale de închirieri auto are Hertz în Leeds?

sunt 4 sucursalele de închiriere de mașini în Leeds ale Hertz. Cea aflată la adresa 1 Pottery Road, Southern Cross și în Leeds este cea mai populară în rândul utilizatorilor noștri. În ultimele 12 luni, 92% dintre utilizatorii noștri, care au închiriat o mașină de la Hertz în Leeds, au ales sucursala din 1 Pottery Road, Southern Cross.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Leeds?

Prices for mașini in Leeds are refreshed on a daily basis.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Leeds?

Începând cu decembrie 2023, ai la dispoziție 47 de operatori pentru mașini în Leeds..

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Leeds?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Leeds. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Leeds?

Toți șoferii trebuie să aibă un permis de conducere complet valabil atunci când închiriază o mașină în Leeds. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Leeds

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.