Mașini de închiriat Hertz în Leeds

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Hertz în Leeds

Leeds, ENG, Marea Britanie
26 mai — 2 iun
Returnare în același loc
Leeds, ENG, Marea Britanie
Jo 26/5
Amiază
Jo 2/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Leeds în Hertz

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Hertz din Leeds, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Hertz în Leeds

Hertz și-au intensificat metodele de curățire în sucursalele din Leeds pentru a preveni răspândirea COVID-19 în rândul clienților și a personalului. Aceste eforturi includ dezinfectarea interioarelor vehiculelor (volan și bord), exterioarelor (mânere și chei) și a altor suprafețe atinse frecvent. De asemenea, Hertz are următoarele politici suplimentare de sănătate și siguranță:
• Fiecărui vehicul i se atașează sigla „Gold Standard Clean” de închiriat după curățire
• Instruire exhaustivă a personalului

Da, există 1 centru de închirieri auto Hertz în Aeroportul Leeds/Bradford (Car Rental Centre).

Hertz oferă anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Leeds. Reține că ar putea exista totuși o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă vrei să afli mai multe despre politicile de anulare Hertz, fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon (sub fila Sucursale).

Hertz deține 4 sucursale de închirieri auto în Leeds. Cea aflată la adresa 1 Pottery Road, Southern Cross este cea mai populară în rândul utilizatorilor noștri. În ultimele 12 luni, 81% dintre utilizatorii noștri, care au închiriat o mașină de la Hertz în Leeds, au ales această sucursală.


Mașini de închiriat în England, de la Hertz

Închiriază o mașină de la Hertz în alte orașe din England, precum Londra, Birmingham și Bristol