Mașini de închiriat Hertz în Dakar

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Hertz în Dakar

Dakar, Senegal
1 iun — 8 iun
Returnare în același loc
Dakar, Senegal
Mi 1/6
Amiază
Mi 8/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Dakar în Hertz

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Hertz din Dakar, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
6 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

2,0

Confort

2,0

Evaluare Generală

2,0

Preluare/Returnare

2,0

Valoare

2,0

Informații despre mașini de închiriat cu Hertz în Dakar

Pentru a se asigura că te simți confortabil atunci când închiriezi o mașină cu Hertz în Dakar în timpul pandemiei de COVID-19, compania și-a luat precauții suplimentare, precum metode de curățire în profunzime a vehiculelor și a birourilor de închiriere. Hertz a mai introdus perioada aceasta și politicile de mai jos, ca măsuri preventive adiționale:
• Fiecărui vehicul i se atașează sigla „Gold Standard Clean” de închiriat după curățire
• Instruire exhaustivă a personalului

Hertz oferă anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Dakar. Reține că ar putea exista totuși o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă vrei să afli mai multe despre politicile de anulare Hertz, fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon (sub fila Sucursale).

Hertz are în Dakar 6 sucursale de închirieri auto. Conform utilizatorilor noștri, cea mai populară dintre acestea este cea aflată la adresa Blaise Diagne Airport. 35% dintre cei care au închiriat o mașină de la Hertz în Dakar în ultimul an, au închiriat-o de la această sucursală.