Mașini de închiriat Hertz în Columbia

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Hertz în Columbia

Columbia, SC, Statele Unite
31 mai — 7 iun
Returnare în același loc
Columbia, SC, Statele Unite
Ma 31/5
Amiază
Ma 7/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Columbia în Hertz

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Hertz din Columbia, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
7 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

5,4

Confort

5,5

Evaluare Generală

4,8

Preluare/Returnare

4,8

Valoare

4,8

Informații despre mașini de închiriat cu Hertz în Columbia

Fiecare sucursală Hertz din Columbia aplică proceduri de curățire în profunzime în timpul pandemiei de COVID-19 pentru a garanta siguranța clienților și personalului. Aceste precauții suplimentare includ dezinfectarea zonelor atinse frecvent, precum interiorul și exteriorul mașinilor de închirieri, și a spațiilor de preluare și predare a vehiculelor. Hertz a introdus și alte precauții în plus, printre care:
• Fiecărui vehicul i se atașează sigla „Gold Standard Clean” de închiriat după curățire
• Instruire exhaustivă a personalului

Există 1 sucursală în Aeroportul Columbia Metropolitan. Adresa biroului de închirieri auto Hertz este 3000 Aviation Way.

Hertz oferă într-adevăr anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Columbia (deși ar putea percepe o taxă pentru anulările de ultim moment). Poți apela Hertz dacă vrei să afli mai multe despre politicile lor. Pentru o listă a numerelor lor de telefon, fă clic aici, apoi selectează fila Sucursale.

Hertz deține 7 sucursale de închirieri auto în Columbia. Cea aflată la adresa 3000 Aviation Way este cea mai populară în rândul utilizatorilor noștri. În ultimele 12 luni, 42% dintre utilizatorii noștri, care au închiriat o mașină de la Hertz în Columbia, au ales această sucursală.


Mașini de la Hertz în alte orașe din Statele Unite